fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

supa

Supa bi trebala biti ključna stavka svakodnevne prehrane. Ništa neće tako brzo vratiti energiju i tako fino popraviti raspoloženje, a zimi ugrijati, kao dobro napravljena i iskomponovana supa.

jagode-zdravlje

Jagode su mirisno crveno voće, koje se prvi put spominjalo prije 2.000 godina. Osim što su izvrsnog okusa, jagode su izuzetno zdrave te mogu spriječiti nastanak raznih bolesti. Ukoliko niste alergični, nema razloga da ne počnete s konzumacijom ovog prekrasnog voća, koje je u ovo doba svježe i najzdravije.

kurkuma

Pripremili smo za vas 3 recepta koje možete napraviti od kurkume – čuda prirode.  Njezina ljekovita svojstva već su dokazale znanstvene studije u cijelom svijetu i još uvijek se otkrivaju blagodati koje ima na cijeli organizam. Nudimo tri načina na koji je možete iskoristiti za ljepotu i zdravlje.  

Da kurkuma, jedna od biljaka koja ostavlja mrlje na svemu i svačemu može zapravo izbijeliti zube zvuči gotovo nevjerojatno, zar ne? Činjenica je da ima upravo takvo djelovanje u kombinaciji sa sodom bikarbonom i kokosovim uljem u prirodnoj pasti za zube u receptu koji vam donosimo.

cvekla

Ovo korjenasto povrće, ima izobilje hranjivih vlakana, dajući osjećaj sitosti duže vremena. Cvekla može regenerisati kožu stimulacijom limfnog sistema i uklanjanjem otpada iz naših ćelija.

sokovnik

S obzirom na životni stil i ubrzan način života, veoma je teško svakodnevno uzimati dovoljne količine voća i povrća. Sve popularniji smoothie napici i prirodni sokovi mogu biti odličan izvor vitamina koji su nam potrebni svaki dan. Za kreiranje takvih napitaka se obično koriste sokovnici i blenderi. Saznajte koje razlike postoje  između ta dva načina pripreme ovakvih napitaka.

hrana-imunitet

Želite da se ne razbolite u periodu sezone prehlade i gripe te da ojačate imunitet? Počnite od doručka te svako jutro na meni uvrstite ove zdrave, a tako ukusne namirnice.

mandarine

Mandarina je voće iz porodice citrusa. Njezina se narančasta i tanka kora lako guli, a meso jednostavno dijeli na kriške. Porijeklom je iz Jugoistočne Azije, a ime je dobila po svijetlo narančastoj odjeći mandarina - drevnih kineskih javnih službenika - jer je bila dostupna isključivo povlaštenim klasama. 
srce2016
 
budi kum sos
 
 
 
cinemacity2019