facebook twitter youtube pinterest instagram

Priprema smjese za palačinke trebala bi biti jedan od najjednostavnijih pothvata u kuhinji, no činjenica je da brojnima zadaje glavobolje. Mekane, pjenaste i rahle palačinke teško je postići ukoliko nemate dobru tavu i dobar recept. Mi vam donosimo recept koji je jednostavan i nakon kojeg nećete tražiti bolji.

palacinci

Volite američke palačinke? U kombinaciji sa borovnicama i javorovim sirupom, zaista su neodoljive za doručak ili desert!

banana-napici

Unatoč uvriježenim mišljenjima kako bananu treba izbjegavati ukoliko želite izgubiti kilograme ona je jedno od najpoželjnijih sastojaka dijetalnih napitaka i to upravo zahvaljujući kaliju koji riješava višak vode u tijelu i vlaknima koji ubrzavaju metabolizam čineći u suradnji s drugim otapalicama masti poput lana i špinata pravu invaziju na nepoželjne jastučiće.

ledolinotorta

Ovo je definitivno kolač koji je idealan za napraviti kada vam se doista jako žuri pojesti nešto slatko, a najbolje od svega je to što se ne peče i za njegovu pripremu dakle nećete trebati ni pećnicu ni mikser.

dvostruko-cokoladni-muffins

Donosimo vam možda najbolji recept za čokoladne mafine koje će voljeti i djeca! Mafini su sočni, mekani i zasitni, i pola jednoga vam je dosta da se najedete – ali su preukusni. Nisu preslatki, pogotovo ako koristite tamnu čokoladu s puno kakaa.

jagoda-limunada

Dolaskom proljeća osim našeg tijela budi se i priroda koja nam nudi najsočnije plodove. Jedan od njih je i jagoda - voće prekrasnog mirisa, neodoljivog okusa i vatrene boje.

Prva-hrana-bebe

Vaše pitanje je bilo šta bih ja preporučila za dječiji doručak i užinu, pa evo pišem o tome u nadi da ćete implementirati nešto od ovoga. S obzirom da ja promovišem isključivo bezglutensku ishranu, sirovu hranu i vegansku, to je ono i što ću savjetovati, jer iako možda vaše dijete jee sve od navedenog zašto polako ne uvoditi nešto novo i drugačije, nešto što će zaista biti dobro za organizam i zdravlje vašeg djeteta? 

poslastic

O svakom od ovih sastojaka čuli ste samo najbolje. Puni su života i zdravlja, tako da je ovo super prilika da ih sve sjedinite i počastite tijelo osvježenjem koje vam ono neće zaboraviti. Pogledajte recept!

maticne_celije