facebook twitter youtube pinterest instagram

630x200

nifty2

NIFTY je prošao najrigoroznije i najveće kliničke provjere na preko 147.000 uzoraka, ne postoji test na svijetu koji ima ovakve kvalitete! Godina 1997. donijela je sa sobom veliki pomak u praćenju trudnoće. Profesor Denis Lo, sa svojim timom stručnjaka, uspio je da izoluje (odvoji) DNK bebe u majčinoj krvi, tokom vrlo ranog perioda trudnoće. U ovome su mu pomogle brojne naučne institucije, kao i multinacionalna kompanija BGI sa sjedištima u Šenženu i Hong Kongu.

bio save11

Bio Save, vodeća banka matičnih ćelija u BiH, u saradnji sa poliklinikom Eurofarm, organizovala je radionicu pod nazivom „Bitni odgovori za majke i trudnice“, koja je održana u četvrtak, 19.10 u UNITIC centru u Sarajevu.

g1

U želji za stvaranjem lijepog doživljaja kuhinjskih aktivnosti, kao i savršenog osjećaja pod tušem, Hansgrohe Grupaje ove godine predstavila nove kolekcije brendova AXOR i hansgrohe na Međunarodnom sajmusanitarne i grijne tehnologije u Frankfurtu.

Moderan minimalizam dodatno je osavremenio avangardni izgled AXORslavina. Unaprijeđen kvalitet ifunkcionalnostpojačavaju raskošnimomenat tuširanja, a inovativna vrsta tuš spreja daje vodi potpuno novu dimenziju.

moms day

Dragi naši budući roditelji, s ciljem obilježavanja Svjetske sedmice dojenja, Bio Save kompanija svim porodicama koji se odluče na pohranjivanje matičnih ćelija u njemačkoj banci VITA 34 u toku aktivnosti projekta Mom's Day poklanja specijalni jastuk za trudnice napravljen od prirodnih materijala i DNK screening test za rano utvrđivanje zdravstvenih rizika vaše bebe.