facebook twitter youtube pinterest instagram

dancing for birth

Oduševićete se ovim časovima koji su mnogo više od obične pripreme za porod. To je prenatalni fitnes, esencijalna edukacija o porodu, proslavljanje trudnoće i rađanja, sve skupa osmišljeno kao jedan inovativan i predivan čas u kojem uživate u svakoj fazi: prije začeća, tokom trudnoće i poroda, te prvih dana majčinstva.

frejmic poklon

U suradnji sa brendom "Frejmići", ove sedmice vam poklanjamo unikatan poklon za vaše mališane!

Frejmići su jedinstveni i personalizirani pokloni idealni za sve uzraste i prilike nastali u kreativnom svijetu Nejre Spahić, diplomirane inženjerke elektrotehnike. Iako njeno zanimanje i kreativni rad nemaju mnogo zajedničkih poveznica, ljubav prema kreativnim i unikatnim poklonima je nadvladala, tako da svaku minutu slobodnog vremena provodi u stvaranju frejmića.

 male kuce

U suradnji se brendom "Male kuće", poklanjamo vam dva seta unikatnih igračaka za djecu: Male kuće! Iza brenda stoje kreativci Amela i Alan koji između ostalog prave i igračke za djecu koje se zovu Male kuće.

Nifty 3

Puno ljudi, a prije svega buduće mame, smatraju da je trudnoća jedan od najljepših razdoblja u životu. Buduće mame u potpunosti se raznježe od malenih pokreta tog čuda koje se razvija ispod njihovih srca. S druge strane, mi tate sretni smo jer u kući uvijek ima dobre klope, ponosni zbog saznanja da ćemo uskoro postati očevi i zadovoljni jer u iščekivanju nove uloge imamo dovoljno vremena za pripremiti se. Istovremeno, nadamo se da ćemo uspješno prebroditi sve emocionalne trenutke koji znaju preplaviti buduću mamu.

manal kids

U suradnji sa novim brendom Manal Kids, poklanjamo vam predivne unikatne poklone: ljetna dekica i marama za dojenje!

nifty prenatalni test

Draga trudnice, draga buduća mamice!

Znaš li kako beba izgleda već u 10. sedmici trudnoće?

Jesi li znala da plod već u 3. sedmici trudnoće ima određen spol, boju očiju i kose, a u 10. sedmici moguće je pomoću najnaprednijih laboratorijskih analiza ustanoviti postoji li rizik da će se beba roditi s nekim hromosomskim poremećajem?

violeta natjecaj 2018

Volimo fotografije.

One čuvaju trenutke koji su zauvijek prošli i nemoguće ih je vratiti. To su trenuci prvog osmijeha, zagrljaja i nježnog pogleda.

Upravo vam Violeta omogućuje čuvanje ovakvih čarobnih trenutaka i najljepših uspomena vašeg djeteta.

baby papice

„Kada smo muž i ja, s mojih 36 godina života, odlučili da želimo imati još jedno dijete, jednostavno nisam mogla shvatiti činjenicu da se nakon četiri mjeseca pokušavanja još uvijek ništa nije dogodilo. S obzirom na to da smo imali osjećaj da nam vrijeme prolazi, nakon pola godine odlučili smo napraviti dodatne pretrage i jako smo se razveselili kad su nalazi pokazali da smo oboje potpuno zdravi i spremni za trudnoću. Sljedećih nekoliko mjeseci pokušavali smo, ali nažalost uzalud. Nakon nekog vremena, pomirili smo se s time da nam je očito suđeno imati samo jednu curicu. Srećom, situacija se preokrenula kada smo to najmanje očekivali.