facebook twitter youtube pinterest instagram

 slikovnice nadi

Ove sedmice vam poklanjamo 5 slikovnica o avanturama male Nadi!  

Slikovnice su namijenjene djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta, mada je zbog veselih i šarenih ilustracija rado listaju i puno mlađa djeca. Zbog količine teksta i edukativnog sadržaja, čitaju ih i nešto stariji mališani.

nifty trudnoca

Nakon što saznaš da si trudna, prvi je korak jednostavan: reci svom partneru i razveseli ga! Vjerujemo da s veseljem dolazi i mrvica straha i zato smo za tebe pripremili 10 korisnih savjeta kako bi se čim prije upoznala s novonastalom situacijom!

summer fun helen

Po prvi put u Bosni i Hercegovini, naša škola organizuje intenzivne holiday kurseve za djecu od 3 do 13 godina! Upisati se mogu svi – postojeći Helen Doron učenici, ali i sva druga djeca koja se dosad nisu susretala sa Helen Doron programima i prvi put se susreću sa engleskim jezikom.

babybump radionica

Za sve “ljetne trudnice” imamo divne vijesti. Baby Bump škola za trudnice i porodilje u okviru svoje ponude nudi ljetno izdanje škole pod nazivom Summer edition! Poklanjamo učešće za jednu trudnicu na ovoj radionici.

nifty trudnoca

Iako nam je u današnje vrijeme pravi izazov odgovoriti na pitanje u kojem je trenutku najbolje imati prvo dijete, činjenica je da je, gledajući sa zdravstvenog stajališta, prva trudnoća prije 30. godine života je najbolji izbor.

babybump radionica

Za sve “ljetne trudnice” imamo divne vijesti. Baby Bump škola za trudnice i porodilje u okviru svoje ponude nudi ljetno izdanje škole pod nazivom Summer edition!

 bamba 2018

“Bamba baby” i portal svezabebe vam ove sedmice poklanjaju Siperak i didaktičku kocku iz Bamba baby radionice.

Bamba baby je kreativna radionica iz koje izlaze odjevni predmeti i dodaci za najmlađe koji su ujedno moderni i funkcionalni, ne sputavaju kretanje i istraživanje.