fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

zoe mama poklon

U suradnji sa novootvorenom Kid's concept prodavnicom "Zoe & Mama" u Sarajevu, poklanjamo vam Oli & Carol grickalicu za zube u obliku lubenice! Namijenjena je za osjetilnu igru, pružanje pomoći pri procesu rasta zubića, a služi i kao igračka pri kupanju. Malene desni obožavaju teksturu kaučuka. Mekana i jednostavna za držanje u bebinim malenim ručicama.

orea art market 2

Nakon prvog, izuzetno uspješnog Art Marketa održanog u junu, online platforma Orea Bazaar s ponosom najavljuje drugo izdanje najvećeg okupljanja domaćih kreativaca koji su svoju strast pretvorili u uspješne male biznise, a zahvaljujući online trgovinama na Orei ostvaruju još veći uspjeh.

djeciji sajam 2019

«Ovogodišnji Dječiji sajam će organizirati radionice o važnost odlaganja otpada, reciklaže i štednje papira. Za vrijeme održavanja sajma u dvorani ćemo postaviti male reciklažne kontenjere, označene po vrsti otpada. «Vratimo se prirodi dok još imamo čemu», poručuje direktorica Dječijeg sajma Maja Kojundžić Graholski.

bio oil

Kada se tijelo širi brže od kože koja ga prekriva, koža puca i dolazi do pojave ožiljaka tijekom njezinog zarastanja – strija. Poznato je da su nastanku ovih jakih crvenih linija posebno podložni adolescenti u periodu rasta, svi koji naglo dobijaju na težini, bodi – bilderi, a među onima koji se često suočavaju sa ovim izazovom su i buduće mame.

dmaug1

Uz široku ponudu UVIJEKPOVOLJNO proizvoda iz asortimana za bebe i djecu mnogim roditeljima dm je nezaobilazno mjesto kupovine u kojem mogu pronaći sve što njihovim mališanima treba. Kako bi nagradio vjernost svojih kupaca, i podržao nove, uzbudljive trenutke roditeljstva i odrastanja, dm organizuje veliku nagradnu igru za mame i bebe u kojoj se mogu osvojiti vrijedne nagrade.