facebook twitter youtube pinterest instagram

 nifty3

Procedura je sljedeća…

“Hvala na ukazanom poverenju”, riječ su koje čujete na kraju telefonskog razgovora sa predstavnicima Nifty tima za BiH, tokom kojeg ste dobili sve informacije u vezi sa Nifty testom i nakon što ste dogovorili da radite Nifty test.

nifty2

NIFTY je prošao najrigoroznije i najveće kliničke provjere na preko 147.000 uzoraka, ne postoji test na svijetu koji ima ovakve kvalitete! Godina 1997. donijela je sa sobom veliki pomak u praćenju trudnoće. Profesor Denis Lo, sa svojim timom stručnjaka, uspio je da izoluje (odvoji) DNK bebe u majčinoj krvi, tokom vrlo ranog perioda trudnoće. U ovome su mu pomogle brojne naučne institucije, kao i multinacionalna kompanija BGI sa sjedištima u Šenženu i Hong Kongu.

bio save11

Bio Save, vodeća banka matičnih ćelija u BiH, u saradnji sa poliklinikom Eurofarm, organizovala je radionicu pod nazivom „Bitni odgovori za majke i trudnice“, koja je održana u četvrtak, 19.10 u UNITIC centru u Sarajevu.

g1

U želji za stvaranjem lijepog doživljaja kuhinjskih aktivnosti, kao i savršenog osjećaja pod tušem, Hansgrohe Grupaje ove godine predstavila nove kolekcije brendova AXOR i hansgrohe na Međunarodnom sajmusanitarne i grijne tehnologije u Frankfurtu.

Moderan minimalizam dodatno je osavremenio avangardni izgled AXORslavina. Unaprijeđen kvalitet ifunkcionalnostpojačavaju raskošnimomenat tuširanja, a inovativna vrsta tuš spreja daje vodi potpuno novu dimenziju.

moms day

Dragi naši budući roditelji, s ciljem obilježavanja Svjetske sedmice dojenja, Bio Save kompanija svim porodicama koji se odluče na pohranjivanje matičnih ćelija u njemačkoj banci VITA 34 u toku aktivnosti projekta Mom's Day poklanja specijalni jastuk za trudnice napravljen od prirodnih materijala i DNK screening test za rano utvrđivanje zdravstvenih rizika vaše bebe.