fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

test trudnoca nifty

Veselje i ushićenje nakon pozitivnog rezultata testa na trudnoću obično trudnicu ne pušta još satima nakon, možda i cijeli dan.

Vijest koja je za tebe sigurno jedna od najljepših u životu, ima i neizmjeran utjecaj; jer odjednom osvjestiš osjećaj da u tebi raste novi život, kroz nekoliko mjeseci postaješ majka, neopisivo. Iako tvoj trbuh izgleda posve jednako, u njemu se događa nešto čudesno.

nifaug1

Nifty test je napravilo gotovo 4.000.000 trudnica diljem svijeta, niti jedna nije osjetila bol. Nifty test se izvodi jednostavnim postupkom vađenja krvi iz pregiba na ruci – sasvim istovjetno vađenju krvi kod normalnog laboratorijskog postupka.

vvv1

Poput trudnoće, rode se svojoj kući iz toplijih krajeva vraćaju poslije 9 mjeseci odsustva. One su vjerna i odana stvorenja koja u svom životu imaju samo jednu srodnu dušu, a naziv "roda" potiče od grčke riječi čije je značenje majka - ljubav. Zato smo im ukazali povjerenje da baš one donose naše bebe :)

bioaug1

Da li znate da se najveći broj beba rodi u horoskopskom znaku Lava? Lavovi su “kraljevi džungle”. Oni su vatreni, zabavni, snažni i slave život svakoga dana. Bio Save želi dobrodošlicu svim novim lavicama i lavovima!

nifjuni1

3.- 8. tjedan: To je vrijeme kada si vjerojatno napravila test na trudnoću koji je pokazao čaroban plusić ili dvije crtice. Vrijeme je da nazoveš svojega ginekologa i naručiš se na prvi pregled.

annie nps 2019

Nove premijere najpopularnijeg porodičnog mjuzikla Annie, zakazane su za 29.06. u dva termina u 18 i 20 sati u Narodnom pozorištu Sarajevo. Ulogu hrabre djevojčice Annie u obje predstave igrat će mlada talentovana djevojčica Lamija Buturović, koja je po osnovu nedavnih audicija izabrana za ovu ulogu.

dmaug1

Uz široku ponudu UVIJEKPOVOLJNO proizvoda iz asortimana za bebe i djecu mnogim roditeljima dm je nezaobilazno mjesto kupovine u kojem mogu pronaći sve što njihovim mališanima treba. Kako bi nagradio vjernost svojih kupaca, i podržao nove, uzbudljive trenutke roditeljstva i odrastanja, dm organizuje veliku nagradnu igru za mame i bebe u kojoj se mogu osvojiti vrijedne nagrade.

mali slon ivica marica

Na tržištu Bosne i Hercegovine, već neko vrijeme, mogu se pronaći personalizirane knjige "Mali Slon" rađene po franšizi iz Češke, koje vode djecu u bajkoviti i čudesni svijet pisane riječi, jer je upravo dijete kojem je knjiga namijenjena glavni junak neke zanimljive priče.