facebook twitter youtube pinterest instagram

mravko travko

Institut za muziku, teatar i multimediju najavljuje premijeru predstave ”Mravko Travko” u koprodukciji sa Pozorištem mladih Sarajevo 26. aprila ove godine u 18:00 sati u Pozorištu mladih Sarajevo.

 ne vjeruj svojim ocima

U suradnji sa TROPIK, poklanjamo vam svjetski bestseler pod nazivom Ne vjeruj svojim očima, autorice Sarah Pinborough. Vrhunski psihološki triler sa spektakularnim svršetkom koji je osvojio i publiku i kritičare.

beebee nagrada

Beebee design i portal svezabebe vam ove sedmice poklanjaju Mobile za baby krevetić

O brandu Beebee.design već ste imali priliku čitati na našem portalu. Ovog puta nam predstavljaju svoje nove proizvode kao i najavljuju pokretanje web shop-a: www.beebee-design.com

 young heroes

Uspjeh prošlogodišnje globalne kampanje #YoungHeroes pokrenuo je sjajne inicijative i Helen Doron Educational Group nastavlja sa društveno-odgovornim projektima kako bi potaknuli djecu na zajednički rad i kako bi na taj način svi zajedno poboljšali zajednicu u kojoj živimo.

sedmica dula 2018

Ove godine su vremenske prilike u Sarajevu za nas diktirale datum svečanosti obilježavanja Svjetske sedmice dula. Okupile smo se 30.03. i u oksitocinskoj atmosferi, za koju su uvelike bile zaslužne naše divne gošće, obilježile ovu svečanost.

nifty test iskustva

Sve mame znaju da ne postoji ništa važnije na svijetu od zdravlja njihove djece, ali što je s trudnicama koje još iščekuju rođenje svoje bebe ili sa ženama koje tek planiraju imati bebu?

lek