fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

djecji-sajam1

Još samo dvije sedmice dijeli nas do početka najveselijeg i najzabavnijeg događaja za djecu i roditelje u regiji, Dječjeg sajma. Po prvi put domaćin Dječjem sajmu biti će Grad Mostar i to 10. i 11. 5. na Španjolskom trgu 1 – igralište Gimanzije.

Dječji sajam koji ima tradiciju održavanja dugu osam godina do sada se održavao u Zagrebu i Rijeci a od ove godine i Mostaru i Sarajevu. Dječji sajam najveći je i najstariji događaj namijenjen djeci i obitelji u regiji po čijem konceptu se danas održavaju mnogi sajmovi namjenjeni djeci i bebama u susjednim zemaljama.  

Od stručne literature i savjeta, preko krevetića, kolica, kozmetike i pelena, pa do odjeće, obuće, igračaka i zabavno - edukativnih radionica, predstava, nastupa i natjecanja, degustacija i darova, Dječji sajam nudi za svakog po nešto.

Bez obzira da li ste veliki ili mali sajam će vas svojim mnogobrojnim veselim sadržajima podsjetiti kako je lijepo i najljepše na svijetu biti dijete. Biti će tu desetak maskota po djeci omiljenim likovima iz crtića, oslikavanje lica, drštvene igre i natjecanja uz animatore i prigodne darove, nastupi mostarskih vrtića i škola te nadaleko poznatih mažuretkinja.

U programu sudjeluje više od stotinu mališana koji će pokazati svoje plesno, pjevačko, glumačko i sportsko umijeće. Za roditelje se spremaju posebni sajamski popusti ali i vrlo maštovite i zabavne igre poput "Natjecanja tata u prematanju beba".  

Radno vrijeme sajma je u subotu i nedjelju, 10. i 11. 5. od 9.30 sati do 19.30 sati. Ulaz na sajam je besplatan

Više o izlagačima i ostalim informacijama možete saznati na web stranici www.djecjissajam.ba kao i na službenoj Facebook stranici.