fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

pcelica-sarajevo

Poštovani roditelji, sada je pravo vrijeme da počnemo razmišljati o našoj djeci i njihovom obrazovanju. Kao što i sami znate, sve se plaća: vrtići, škola, produženi boravak, fakultet itd. Sarajevo osiguranje je uvelo program "Pčelica" - moje prvo osiguranje koje predstavlja idealnu kombinaciju štednje i osiguranja.

Vrlo je važno da novac koji ste dobili za babine, rođendane i razne praznike ne dirate do navršene 19. godine djeteta, a ujedno i da Vi sami sa partnerom štedite za dječiju bolju budućnost. U ovom programu, djeca se mogu osigurati od 0-14 godine života. Važno je napomenuti da je jedini korisnik dijete u navršenoj 19. godini života, kada se i ovaj program završava. Tako da roditelji ne mogu svaki čas kao u banci podizati novac sa računa za svoje potrebe i trošiti ga.

Tokom čitavog perioda štednje, dijete je osigurano i od nezgode (da ne čuje zlo), na isteku osiguranja se isplati osigurana ušteđena svota, uključujući predviđenu dobit, koja zavisi od trajanja osiguranja. Čitav period štednje, dijete je pokriveno i od posljedica nesretnog slučaja.

"Pčelica" - moje prvo osiguranje