fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

helendoron baby english

Koja vam je prva pomisao kada čujete da postoji kurs engleskog za bebe? Zasigurno osjećate skepticizam, ali i znatiželju. Odvojite nekoliko trenutaka i saznajte o čemu se tu zapravo radi!

Helen Doron Baby's Best Start kurs koji je posebno osmišljen za bebe od 3 mjeseca do 15 mjeseci starosne dobi, uz konstantnu izloženost engleskom jeziku, vašim najmlađima pruža mogućnost učenja neverbalne komunikacije kroz dječji znakovni jezik. Stručni, certifikovani predavači prateći nastavni plan i program, aktivno rade na društvenom, kognitivnom i senzo-motornom razvoju djece i to uz stalno prisustvo roditelja. Kroz muziku, rime i druge razne aktivnosti, vaša djeca uče engleski jezik na isti način na koji uče i maternji.

Uprkos činjenici da je Helen Doron metoda prisutna u BiH već 8 godina, ovaj kurs do sada nije zaživio i prodisao punim plućima u Bosni i Hercegovini. Međutim, podaci koje smo prikupili iz svih zemalja u kojim je Helen Doron metoda učenja engleskog jezika prisutna, širom svijeta, pokazuju fantastične rezultate. Naime, djeca polaznici Baby's Best Start kursa, ostvaruju veliku prednost u usvajanju ranog engleskog jezika, poredeći se sa djecom koja su sa učenjem engleskog jezika krenuli nešto kasnije, zbog već osviještenih i razbuđenih receptora, čemu je uzročnik bilo bilingualno odrastanje. Škola Helen Doron Sarajevo uspješno je startala novu školsku godinu sa Baby's Best Start kursom, uz veliko oduševljenje roditelja ali i beba.

„Kako izgleda čas engleskog jezika za bebe, slobodno možete pogledati i prisustvovati istim, da li sami, kako biste ugasili svoju znatiželju, ili zajedno sa svojom dječicom. U slučaju da vam se dopadne, a mi smo sigurni da hoće, upis je još uvijek u toku. Pridružite se baby zabavi u školi Helen Doron English Centar, i omogućite svojoj djeci kvalitetnu igru i mnoštvo stimulacije, te pospješite njihov fizički i kognitivni razvoj,“ kazali su ispred Helen Doron English Centar Sarajevo, te dodali „Svi naši kursevi su prilagođeni starosnoj dobi vašeg djeteta. Za sve znatiželjne mališane od 15 mjeseci do 3 godine nudimo Toddler's Best Start gdje njegujemo i ohrabrujemo dječju želju za učenjem i istraživanjem svijeta. Za djecu od 3 do 4 godine nudimo It's a Baby Dragon, gdje se djeca po prvi put susreću sa animiranim likovima i edukativnim epizodama o princu Sam-u, mačku Fluffy-u, i zmaju Didi koji kroz igru predstavljaju osnove engleskog jezika. Dok sa 5 godina, vaša djeca upoznaju dječaka Paul Ward, koji ih prati kroz mnoštvo kurseva (kao što su Fun With Flupe i Jump With Joey) čak i tokom njihovog školskog obrazovanja. Paul doživljava nevjerovatne avanture i obilazi svijet, te pomaže vašoj djeci da iskuse nove kulture i običaje. Svaka epizoda nosi skrivenu poruku, a to je da budemo bolji prema ljudima oko sebe i planeti Zemlji. A od 8 godina, kroz interaktivnu i zabavnu nastavu u sklopu Paul Ward Explores i Paul Ward's Adventures pripremamo vašu djecu i za pristupanje zvaničnim Cambridge testovima. Na svakom času učenje gramatike i novih riječi čini se kao ozbiljno zabavno učenje!“

***

A kako je mjesec oktobar mjesec koji slavi, između ostalog, i Svjetski dan učitelja ali i Međunarodnu sedmicu djece, škola Helen Doron Sarajevo Centar odlučila je kroz nagradnu igru pokloniti dva mjesta na kursu Baby's Best Start.

Sretne dobitnice su:

1. Đejla Mahmutovic

2. Alma Đulić-Salihović

***

Saznajte više, ili se prijavite za besplatan demo čas u Helen Doron English Sarajevo Centar putem www.helendoron.ba ili putem telefona 062-210-37