fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

helendoron baby english

Koja vam je prva pomisao kada čujete da postoji kurs engleskog za bebe? Zasigurno osjećate skepticizam, ali i znatiželju. Odvojite nekoliko trenutaka i saznajte o čemu se tu zapravo radi!

Helen Doron Baby's Best Start kurs koji je posebno osmišljen za bebe od 3 mjeseca do 15 mjeseci starosne dobi, uz konstantnu izloženost engleskom jeziku, vašim najmlađima pruža mogućnost učenja neverbalne komunikacije kroz dječji znakovni jezik. Stručni, certifikovani predavači prateći nastavni plan i program, aktivno rade na društvenom, kognitivnom i senzo-motornom razvoju djece i to uz stalno prisustvo roditelja. Kroz muziku, rime i druge razne aktivnosti, vaša djeca uče engleski jezik na isti način na koji uče i maternji.

Uprkos činjenici da je Helen Doron metoda prisutna u BiH već 8 godina, ovaj kurs do sada nije zaživio i prodisao punim plućima u Bosni i Hercegovini. Međutim, podaci koje smo prikupili iz svih zemalja u kojim je Helen Doron metoda učenja engleskog jezika prisutna, širom svijeta, pokazuju fantastične rezultate. Naime, djeca polaznici Baby's Best Start kursa, ostvaruju veliku prednost u usvajanju ranog engleskog jezika, poredeći se sa djecom koja su sa učenjem engleskog jezika krenuli nešto kasnije, zbog već osviještenih i razbuđenih receptora, čemu je uzročnik bilo bilingualno odrastanje. Škola Helen Doron Sarajevo uspješno je startala novu školsku godinu sa Baby's Best Start kursom, uz veliko oduševljenje roditelja ali i beba.

„Kako izgleda čas engleskog jezika za bebe, slobodno možete pogledati i prisustvovati istim, da li sami, kako biste ugasili svoju znatiželju, ili zajedno sa svojom dječicom. U slučaju da vam se dopadne, a mi smo sigurni da hoće, upis je još uvijek u toku. Pridružite se baby zabavi u školi Helen Doron English Centar, i omogućite svojoj djeci kvalitetnu igru i mnoštvo stimulacije, te pospješite njihov fizički i kognitivni razvoj,“ kazali su ispred Helen Doron English Centar Sarajevo, te dodali „Svi naši kursevi su prilagođeni starosnoj dobi vašeg djeteta. Za sve znatiželjne mališane od 15 mjeseci do 3 godine nudimo Toddler's Best Start gdje njegujemo i ohrabrujemo dječju želju za učenjem i istraživanjem svijeta. Za djecu od 3 do 4 godine nudimo It's a Baby Dragon, gdje se djeca po prvi put susreću sa animiranim likovima i edukativnim epizodama o princu Sam-u, mačku Fluffy-u, i zmaju Didi koji kroz igru predstavljaju osnove engleskog jezika. Dok sa 5 godina, vaša djeca upoznaju dječaka Paul Ward, koji ih prati kroz mnoštvo kurseva (kao što su Fun With Flupe i Jump With Joey) čak i tokom njihovog školskog obrazovanja. Paul doživljava nevjerovatne avanture i obilazi svijet, te pomaže vašoj djeci da iskuse nove kulture i običaje. Svaka epizoda nosi skrivenu poruku, a to je da budemo bolji prema ljudima oko sebe i planeti Zemlji. A od 8 godina, kroz interaktivnu i zabavnu nastavu u sklopu Paul Ward Explores i Paul Ward's Adventures pripremamo vašu djecu i za pristupanje zvaničnim Cambridge testovima. Na svakom času učenje gramatike i novih riječi čini se kao ozbiljno zabavno učenje!“

Dodatno, Helen Doron metoda učenja engleskog jezika ne izuzima i one malo starije te su posebno osmišljeni Teen kursevi za tinejdžere, koji su se kako kažu, pokazali kao pun pogodak gdje polaznici, između ostalog, koriste jedini radio koji je isključivo osmišljen za tinejdžere, www.teenbuzz.co. Tinejdžeri širom svijeta vole da slušaju muziku, ispunjavaju križaljke, čitaju edukativne članke i mnogo više uz ovaj edukativni radio!

Saznajte više, ili se prijavite za besplatan demo čas u Helen Doron English Sarajevo Centar putem www.helendoron.ba ili putem telefona 062-210-37