fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

 anima knitts nagradna2

Drage naše trudnice i mame, ove sedmice vam poklanjamo predivne poklone: 2 para cipelica, heklanih od pamučnog konca i 2 sove ZsaZsice iz kreativne radionice Anima knitts.

Anima knitts - mala tvornica bajkovitih igračaka i asesoara za naše najmlađe egzistira već dugih 16 godina. Ideja vodilja cijelo ovo vrijeme je da Anima proizvodi postanu sastavni dio dječije mašte i igre, tako da smo čak i kapice uradili na način da sliče kućicama i za njih smo vezali čitavu jednu filozofiju..... jer "Naš san je da postanemo dio vašeg sna".

Pametne glavice naših mališana su pune interesantnih ideja kojima treba malo da bi se probudile, dobile krila i započele svoj kreativni put. Iz tog razloga smo česti gosti i organizatori raznih kreativnih radionica: pletenja prstićima, pletenja rukama, heklanja, isl. kojima nastojimo kombinirati razne tehnike, materijale i dati djeci da razmisle kako šta da upotrijebe, slobodno da se kreativno izražavaju i bez ustručavaja. Tako djeca razvijaju svoju kreativnost, potiču maštu i kritičko razmišljanje, razvijaju osjećaj slobode i sigurnosti, uče nove tehnike i stvaraju nove vrijednosti.

Svaka igračka koju radimo je ručno rađena sa određenom idejom/pričom koja rasplamsava dječiju maštu.

Tako da, dragi naši, već općepoznatu sovicu ZsaZsa-u, medvjedicu Lu, žirafu ŽuŽu, ovčice, cukice, kućice, mašne, tašne i loptice možete naći na slijedeći prodajnim mjestima:

- TR "Špajz" (SCC Sarajevo)

- Concept store "Kutcha" Skenderija 15, Sarajevo)

- Radnja "Bazerdžan" (Veliki čurčiluk 12, Sarajevo) u kojoj vas čeka preslatki pas tornjak kojeg smo uradili ekskluzivno za Bazeržan.

- TR "Sehara" (Bosanska bb, Travnik)

U pripremi je kolekcija za radnju u skopu zabavnog centra "Sunnyland" Trebević kao i za Suvenirnicu Zavičajnog Muzeja Travnik.

Također smo sa vama na sajmu kreativaca koji se održava od 17. – 20. aprila 2018. godine u Sarajevo City Centru. Čekamo vas :) 

***

Za više informacija, posjetite Anima knitts Facebook stranicu a pratite ih na Instagramu.

***
Sretni dobitnici su:

1. Maja Nejra Pekic - cipelice za novorođenče

2. Alma Huseinović - cipelice za novorođenče

3. Admir Pekić - ZsaZsa sovica

4. Nerma Husanovic ZsaZsa sovica