fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

biokidz

Dragi naši mališani, obojite crtež i postanite učesnici nagradne igre koju za Vas organizuje BioEden.

Početak nove školske godine za naše mališane predstavlja veliki korak u svijet  budućnosti. Prva specijalizirana banka za pohranu matičnih ćelija iz mliječnog zuba je  za naše mališane pripremila vrijedne nagrade koje će obilježiti njihov korak i osigurati  njihovu budućnost.

Pohranjivanjem matičnih ćelija iz mliječnog zubića prilazimo korak  bliže budućim tretmanima koji život znače.  Korištenje personalizovanih matičnih ćelija je zasigurno tretman budućnosti, gdje je  osnova kompatibilne  matične ćelije.

Pohranjivanjem upravo svojih matičnih ćelija  osiguravate svom djetetu idealnu kompatibilnost - bez rizika za odbijanjem, bez potrebe  za potragom donora te dostupnost u svakom trenutku. S obzirom da se matične ćelije  pohranjuju u ranom dobu, izbjegava se eventualno starenje te svakako osigurava njihov  optimalni potencijal. 

Nagradna igra koju je BioEden za vas pripremio sastoji se iz nekoliko koraka.

Potrebno je da isprintate slike koje smo pripremili za Vas, iskoristite svoju maštu i  obojite sliku.

Obojenu sliku uslikajte mobitelom i pošaljite na našu e-mail adresu  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na adresu Maršala tita broj 2.

 

U nagradnoj igri mogu učestvovati djeca od 3 do 10 godina. Odraslima nije dozvoljeno da učestvuju.

Crteži poslani do 15.10.2016. godine ulaze u izbor za nagrade.

Na predviđenom polju na crtežu moraju biti popunjeni lični podaci.  Naše najkreativnije mališane, Zubić vila vas nagrađuje vrijednim nagradama.

 

zubic vila bioeden

BioEden posluje i u našoj zemlji i to preko kompanije Bio Save BiH koja je ujedno i ovlašteni zastupnik Vite 34, vodeće evropske banke matičnih ćelija iz pupčane vrpce.

Za sve informacije, budite slobodni da nas kontaktirate putem naše facebook stranice, web stranice www.bioeden.ba ili putem telefona 033 200 800; 061 998 772.