fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Dragi naši, ove sedmice vam poklanjamo posljednju knjigu iz Disneyjeve kolekcije enciklopedija: Životinje i ljudi. Tropik i Egmont su ovog proljeća pripremili novu kolekciju enciklopedija za djecu. Nova serija knjiga Moj svijet se sastoji od dvanaest bogato ilustriranih knjiga.

Dvanaesta i posljednja knjiga iz edicije Moj svijet će nam donijeti zanimljivosti o ljudima i životinjama. Pokazat će nam koliko životinje mogu biti uzbudljive i zabavne, zadivljujuće, čudne i opasne. Životinje nadahnjuju, zabavljaju i pomažu ljudima!

Ova knjiga je prava pustolovina sa životinjama! Šta možemo naučiti od životinja? Koje su životinje opasne za ljude? Kako možemo da razgovaramo sa životinjama? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja potražite u bogato ilustriranoj enciklopediji Životinje i ljudi!

Krenite u zabavnu ekspediciju i potražite svakog petka na kioscima novu knjigu.

Enciklopedije su organizirane prema jednostavnom sistemu pitanja i odgovora, koji će udovoljiti velikoj dječjoj znatiželji o našoj planeti. Zanimljive činjenice prate odlične ilustracije, fotografije, kvizovi, uz omiljene Disneyjeve junake, sve kako bi čitanje i učenje bilo zabavnije!

Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17h, ili poručite putem stranice www.tropik.ba.

***

Sretna dobitnica je Alisa Lihovac-Čolak. Čestitamo! Molimo je da nam se javi u inbox naše Facebook stranice.