fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

praznicne-cestitke

Udruženje “Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH” i ove godine nudi Praznične čestitke. Kupovinom Praznične čestitke pomažete izgradnju Roditeljske kuće za djecu oboljelu od raka i njihove roditelje.

Djeca koja se liječe na Hematoonkološkom odjeljenju Pedijatrijske klinike u Sarajevu, u sklopu art radionica koje organizuje Udruženje “Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH”, nacrtala su motive za praznične čestitke a Vas pozivaju da kupovinom čestitki pomognete iscrtati najljepšim bojama i motivima njihovo što brže izliječenje.


Praznične čestitke sa 4 motiva, american format, preklopne i štampane na 300-gramskom kunstdruck papiru.

Cijena čestitki:

- Čestitka sa kovertom 1 KM

- Čestitka + koverta + unutrašnja štampa poruke ili na paus papiru 1,50 KM


Kako naručiti?

Narudžbe možete izvršiti putem telefona 033 215 416, mobitela 062 347 395 ili 062 599 344, e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.. Online narudžbe na www.srcezadjecu.ba.

Uplatu možete izvršiti na žiro račun: 161 00000 388 901 24 Raiffeisen bank

Sve narudžbe izvan Sarajeva se vrše bez nadoknade poštanskih troškova i bit će isporučene istog dana po prijemu virmanske uplatnice.

Više informacija o Udruženju “Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH” možete pronaći na njihovoj web i Facebook stranici.