fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

bbi-centar-august

Draga djeco, u augustu vas opet očekuju brojne zabavne radionice u BBI Centru. Kreativne radionice za djecu održavaju se u BBI Centru, svake nedjelje od 15.00 h do 17.00 h, na trećem spratu.

Čarobne priče pričaćemo 10. augusta u BBI Centru. Čarobne priče čita teta animatorica, a čitanje će biti propraćeno orginalnim slikama iz priče. Poslije čitanja slijedi crtanje i bojenje najdražih likova iz priče.    

Veseli autobus u BBI Centar dolazi 17. augusta. Napravit ćemo veseli autobus i ukrasiti ga onako kako mi znamo – veselo, šareno i maštovito! Otputujmo zajedno u svijet mašte!    

Šiljo je umjetnik za 5, a to će nam pokazati 24. augusta u BBI Centru. Dragi drugari, dođite u svoj najdraži Centar i pomozite Šilji da postane umjetnik. Napravimo Šiljin portret i obojimo ga, najbolji mali umjetnik dobija fotografiju sa Šiljom.    

Mali kuhari u BBI Centru nastupaju zadnje nedjelje u augustu, 31. augusta. Mali kuhari u BBI Centru je nešto što će mnogim mališanima dati priliku da stave malu kuharsku kapicu na glavu i naprave malu tortu. Prvo pravimo kuharske kape, a zatim radimo sa domaćim plastelinom. 

Kada nauče praviti male torte, tada će tete mališanima pripremiti voće, a njihovo je samo da što prijesastave voćnu salatu i urade dekoraciju sa šlagom. Dobro ćemo se zabaviti, malo raditi, a zatim jesti voćnu salatu. Slijedi i takmičenje u jedenju šlaga bez ruku,a pridružit će nam se i Štrumf.