fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

young heroes

YOUNG HEROES – MIJENJAMO SVIJET NABOLJE Sa zadovoljstvom vam predstavljamo najnoviji, globalni projekat – YOUNG HEROES! Kao što znate, Helen Doron English podučava djecu engleskom jeziku od najranijeg uzrasta. Međutim, naš trud se ne završava tu. Istovremeno, djecu učimo i važnim  životnim vrijednostima kao što su briga o drugima, o zajednici i svijetu koji ih okružuje, a sve sa jednim ciljem – da postanu bolji i angažovani građani svijeta. Također, djecu učimo bitnim vrijednostima kao što su briga o drugima, zajednici i svijetu oko njih, kako bi postali bolji i angažovaniji građani svijeta. 

Young Heroes ima za cilj inspirisati djecu da pronađu heroja u sebi i otkriju koliko su uticajni!

Predstavljamo vam male heroje iz naše školice koji su spremni da realizuju humani projekat kojim  želimo doprinijeti našoj zajednici i pružiti ruku prijateljstva onima kojima je najpotrebnija. 

U subotu, 27.05. od 14:00 sati se družimo sa našim drugarima iz JU Zavoda za specijalno obrazovanje i  odgoj djece „Mjedenica“ i pozivamo vas da nam se pridružite i budete dio naše humane misije.  

Zajedno sa njima, pravićemo art&crafts predmete, a pripremili smo veliko naslikano drvo, a krošnju ćemo napraviti od vrijednih ručica djece učesnika.  

Vidimo se na igralištu škole „Mjedenica“. Zajedno možemo promijeniti svijet!




srce2016
 
budi kum sos