fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Drage naše mame, u toku je istraživanje o iskustvima koja je žena doživela u toku porođaja. Ovo istraživanje se sprovodi u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Hrvatskoj sa ciljem dobijanja detaljnije slike o uobičajenoj praksi koja se koristi tokom porođaja na teritorijama ovih zemalja.

Ovo istraživanje je dio jedne veće akcije za humanizaciju procesa rađanja sprovedene od strane desetak udruženja u državama Balkana.

Molimo Vas da Vaše odgovore zasnivate na iskustvu koje ste imali u toku posljednjeg porođaja. Molimo Vas da otvoreno odgovorite na pitanja – odgovori su sasvim anonimni i koriste se samo za statističku obradu.


Rezultati ankete će biti objavljeni tokom prve nedelje marta na web stranicama: www.magna.ba, www.centar-fenix.com, www.bhmama.org, www.svezabebe.ba kao i na Facebook stranicama Udruženja žena Magna, Prirodan Porod, DRIP kao i na našoj Facebook stranici.

Ljubazno Vas molimo odvojite malo vremena i da učestvujete u ovoj anketi koja će nadamo se promijeniti uslove u kojima se žene porađaju u državama Balkana.

Anketi možete pristupiti na ovom linku.

Od srca hvala na učešću :)




srce2016
 
budi kum sos