fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

kuvarski-dnevnik

Nakon predstavljanja knjige "Kuvarski dnevnik bebe Marte" na našem portalu, mnoge mame širom BiH su nabavile svoj primjerak i rado podijelile sa nama svoje utiske. Donosimo vam njihova pozitivna iskustva i tople preporuke!

•  "Marija, samo da vam javim da je stigla knjiga. Ne mogu vam se dovoljno zahvaliti, zaista ste me rješili ogromnih muka! Mjesecima vec čitam i istražujem, a ovdje je obuhvaćeno sve što jedna mama treba da zna o ishrani svoje bebe. Čitam je u jednom dahu. Veliko hvala! Lijep pozdrav od Nine"

•    "Evo i mene da se zahvalim mami Mariji. Pošto mi je ovo prva beba imala sam hiljadu pitanja i podpitanja, a sve odgovore sam pronašla u kuvarskom dnevniku. Zato hvala vam do neba još jednom i sad znam koji poklon će moje kolegice od mene dobiti kad dobiju bebe jer ovaj kuvar je idealan poklon! Puno pozdrava od mame Bojane i male Marije"

•    "Dobar da, da Vam se javim, knjigu sam dobila, nemam riječi kojima bih mogla da Vam se zahvaljim, knjiga je odlična i na prvo otvaranje dobila sam milion odgovora na pitanja koja su me mučila, hvala Vam od srca, puno pozdrava iz Doboja :-)"

•    "Draga mama Marija, ono na čemu želim posebno da Vam se zahvalim, jeste u stvari ova divna knjiga (kuhar), koji je pun savjeta i divnih recepata za naše bebe. Moram Vam reći da sam dobila veoma jasnu sliku o bebinoj ishrani, posebno slanim kašicama, i dodati kako moj bebač već dva dana jede slane kašice bez problema, iako je do sad bilo gotovo nemoguće da pojede bilo šta "slano". Mama Dženana"

kuvarski-dnevnik1

Knjiga "Kuvarski dnevnik bebe Marte" autora master dr med. Marije Mandić, predstavlja jedinstven priručnik o uvođenju nemliječne dohrane i uobročavanju dojenčeta.

Pored "Ode dojenja", najsavremenijih preporuka na ovom polju, preko odgovora na najčešća pitanja sa kojima se majke sreću u ovom razdoblju, knjiga prati prvih 100 dana uvođenja čvrste hrane bebi Marti i to u obliku Dnevnika i RECEPATA ZA SVAKI OBROK PONAOSOB.




srce2016
 
budi kum sos