fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

DOTEA Istaknuto

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Centar
  • Adresa: SC ALTA, Franca Lehara 2
  • Telefon: +387 33 59 05 91
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Dotea je  tvrtka s višegodišnjim iskustvom u programu dječje opreme, odjeće, dodataka i igračaka poznatih svjetskih brendova, ali i u Brita programu uređaja za pročišćavanje vode. U moderno uređenom, te roditeljima i djeci prilagođenom ambijentu naših trgovina, možete se upoznati sa kompletnim asortimanom naših proizvoda, između čega izdvajamo neke od najpopularnih svjetskih brendova konačno dostupnim i kupcima u našoj zemlji.

Prije svega tu su BABY-NOVA (Njemačka), Tommee Tippee (Velika Britanija), Baby Design  (Poljska), ABC-Design (Njemačka), Maclaren (Velika Britanija), NANIA (Francuska), Britax-Romer (Njemačka), Maxi Cosi (Nizozemska), Quinny (Nizozemska), Safety 1st (Nizozemska), K’S Kids (Hong Kong), Tega Baby (Poljska), te njemački Brita proizvodi.

S navedenim renomiranim proizvođačima radimo direktan uvoz, čime smo u mogućnosti krajnjem kupcu ponuditi optimalnu cijenu usklađenu s kvalitetom po kojoj su ovi brendovi već odavno poznati širom svijeta, te se i na taj način istaknuti u sve većoj konkurenciji koja dolazi u naše krajeve.

U našim dućanima također pružamo savjetovanje roditeljima pri čemu naši stručni suradnici vode posebnu brigu o potrebama svakog roditelja, ali i o potrebama svakog djeteta čije je zadovoljavanje zapravo naša misija! Iskreno se nadamo da ćete u nama pronaći idealnog partnera za vaše najsretnije trenutke pozivamo vas da pogledate i našu web stranicu www.dotea.ba  na kojoj se možete detaljno upoznati sa širokim asortimanom naših proizvoda te nas kontaktirati za bilo kakve informacije.

Vaš Dotea team