fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Zoe & Mama Concept Store

Kontakt informacije

Zoe & mama je dječiji koncept store u kojem možete pronaći višestruko nagrađivane proizvođače dječije opreme i igračaka.

Srce Zoe & mama koncept store-a je strast za lijepim i modernim stvarima,  prepoznatljivog dizajna i stila, koje zadovoljavaju visoke standarde kvalitete i sigurnosti te pospješuju kreativnost i maštu. Većina proizvoda koje biramo su inspirirani Skandinavskim stilom. Volimo jednostavnost, nježne boje lake za kobinovanje i stvari koje će trajati godinama. Sve je počelo kad se rodila moja kćerkica Zoe i kada sam počela da tražim igračke i stvari za uređenje dječije sobe koje bi zadovoljavale kriterij sigurnosti tj. da su napravljene od sigurnih materijala, najčešće drveta, te moj vlastiti estetski kriterij, što podrazumijeva pastelne ili monohromatske boje, jednostavni i svedeni dizajn koji bi se uklopio u ostatak prostorija u stanu. Moja potraga je bila bezuspješna jer takve stvari nisu postojale u BiH, pa smo ih kupovali na putovanjima, donosili su nam ih prijatelji koji žive u inostranstvu, slali su nam pakete poštom, autobusima. Naposlijetku se javlja ideja za otvaranjem dječijeg koncept store-a.

U asortimanu imamo brandove od kojih su većina prvi put prisutni na teritoriji BiH, kao što su vreće i podloge za igru belgijskog branda Play & Go, grickalice za bebe španskog branda Oli & Carol izrađene od prirodnog kaučuka, drvene igračke i stvari za uređenje dječije sobe skandinavskih brandova Kid’s Concept i Jabadabado, skandinavske brandove Elodie details and Done by Deer koji nude opremu za bebe, popularne ruksake nizozemskog branda Trixie, drvene igračke poznatog branda iz Engleske Le Toy Van, staze za auta nizozemskog branda Way to Play, te još brandove Janod, Djeco, A Little Lovely Company, Minimals, DoddleBags i Nailmatic.

Također, nudimo i dva bosanska branda koji se ističu estetikom i kvalitetom, a to su Stribbo namještaj i asesoari i Studio VRAČO mali namještaj i lampe.

Svjesni smo da u današnjem vremenu užurbanog življenja većina ljudi nema vremena za traženje poklona za rođendane, babine te pakovanje istih.  Kontaktirajte nas i rado ćemo Vam preporučiti odgovarajući poklon u skladu sa prilikom, uzrastom djeteta, njegovim interesovanjima te preferiranom cijenom, a poklon će vas dočekati upakovan da ga preuzmete. Naravno, možemo vam ga dostaviti na kućnu ili poslovnu adresu brzom poštom.

Dostavljamo u sve gradove u BiH.

Dođite i posjetite nas u Sarajevu na adresi Kranjčevićeva 8, preko puta Hastahana parka i uronite s nama u svijet mašte i novih avantura.

Nadamo se da ćete uživati u jedinstvenom prostoru naše male prodavnice i biti inspirirani sa predivnom selekcijom brandova za bebe i djecu koje smo pripremili za Vas.

S ljubavlju, Zoe & Mama

Više iz kategorije: « DOTEA All about Apple »