fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

The Yoga House- Sarajevo Center

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Centar
  • Adresa: Radićeva 2, II sprat
  • Telefon: +387 61 78 22 83
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

“Prana Yoga Studio” je prvi i jedini yoga studio u Sarajevu ovakve vrste, a osnovan je u Maju 2010. Naš je cilj bio donijeti nešto sasvim novo za bosansku kulturu, a također i pomoći vam da budete zdravi, fleksibilni, bez stresa, i jednostavno se osjećati dobro o sebi. Želimo ponuditi yogu na isti način kao što je u Europi i SAD-u i pomoći ljudima doživjeti i osjetiti beneficije yoge. 

U našem studiu ćete imati priliku vježbati svaki dan, prisustvovati našim radionicama, upoznati instruktore goste i ići s nama za vikend ritrite. Ne samo da će vam yoga pomoći vašem tijelu, vec ćete naučiti puno o sebi. 

Vlasnici, Aida i Mike su posvećeni Ashtanga studenti loze Šri K. Patthabi Jois-a, i proveli su par mjeseci studiranja u Mysore, Indiji na KPJAYI (Ashtanga Institutu) sa svojim učiteljem Šaratom Jois. Naša misija  Naša misija, s vama u mislima je stvoriti okruženje koje promovira rast, osobnu transformaciju i da pomognemo našim studentima da izaberu zdrav i uravnotežen život.

Bez obzira na godine, iskustvo ili pozadinu, naš pristup izgrađuje svijest o tome da omogućuje našim studentima da jasno vide uređaj i obrasce koji nam oduzimaju našu vitalnost i sreću. U Prana studiu mi nastojimo da učinkovito prilagodimo yoga praksu individualnim potrebama. Naš cilj je da se probudi razigrana energiju duha i da poštujemo tu iskru koja pulsira u svima nama. Mi smo u cijelosti posvećeni stvaranju pozitivnog utjecaja na našu zajednicu kroz ljubav i suosjećanje.