fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Anbinni

Kontakt informacije

  • Regija: Vitez
  • Općina: Vitez
  • Adresa: Poslovni centar 96
  • Telefon: +387 30 715 300
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Anbinni je marka odjeće za bebe koja se proizvodi od 2009. godine u Vitezu. U svom asortimanu nudimo bebi i dječju garderobu, opremu za krevetiće, bebi posteljine koje se mogu naći u prodajnim centrima FIS i kod naših distributera.

Konstantnim ulaganjima, Anbinni je postao jedan od popularnijih i poznatijih brendova bebi odjeće u BiH jer su naši modeli dizajnirani s posebnom pažnjom i ljubavlju.

Iz sezone u sezonu nastojimo pratiti modne trendove, vodeći računa o vrsti i kvaliteti materijala koji koristimo u proizvodnji. Boje materijala, tisak i vez na svim našim proizvodima vrlo su postojani, a svi materijali koje koristimo imaju certifikat o kvaliteti i sigurnosti.

Svaki novi dan za nas je novi izazov u kojem nastojimo što više izaći u susret vama i našim najmlađima kako bismo im omogućili što sretnije, ljepše i udobnije djetinjstvo. Cilj nam je ponuditi vam bogat asortiman kvalitetne opreme za bebe po povoljnim cijenama u kojem svatko može naći nešto za svoje dijete. Ako želite svom mališanu odjenuti ugodnu odjeću koja je nastala od najfinijih niti pamuka, potražite Anbinni.

 

Više iz kategorije: « STAR-COM ZEKO »