fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Bimaco

Kontakt informacije

  • Regija: Sarajevo
  • Općina: Centar
  • Adresa: Fra Anđela Zvizdovića 1 - Sarajevo City Center
  • Telefon: +387 33 520 474
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bimaco je uvoznik i distributer dječje opreme i odjeće, te odjeće za trudnice,kao i igračaka i bicikala sa više od 100 prodajnih mjesta u vlastitim trgovinama, te specijaliziranim trgovinama za djecu i najvećim prodajnim centrima u Bosni i Hercegovini.

Bimaco je ekskluzivni uvoznik i distributer najvećih svjetskih brendova dječije opreme kao što su Graco, Brevi , Mamas and Papas, Teutonia, Nuby i dr. Bimaco svoj uspjeh temelji na više od 18 godina iskustva na tržištu Bosne i Hercegovine te dobrom poznavanju prilika na BiH tržištu kao i prepoznavanju potreba naših kupaca.

Bimaco ima najveći izbor dječije opreme, krevetića, odjeće za djecu, igračaka, bicikala te raznoraznih drugih proizvoda potrebnih za djecu, najvećih svjetskih brendova, te time nudimo sve što je potrebno majkama i budućim majkama.

Glavni cilj Bimaca je osigurati svojim kupcima veliki izbor proizvoda uz dobru uslugu i pristupačne cijene. S tim ciljem, Bimaco je započeo otvaranje novih trgovina širom Bosne i Hercegovine. Na taj način osigurat ćemo dostupnost svojih proizvoda i usluga svim kupcima diljem Bosne i Hercegovine.