fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

630x250igra

Organlook i portal svezabebe.ba vam poklanjaju paket proizvoda iz nove kolekcije Babylook kozmetike koja brine o vašim najmilijima!

U težnji da živimo jednostavnije, prirodnije i svjesnije svoga okruženja, pažljivim odabirom prirodnih i organski certificiranih sastojaka kombinirali smo ih u ručno rađene i posebno osmišljene proizvode za naše najmilije.

Nakon višegodišnjeg istraživanja, trudom naših farmaceuta, Organlook tim vam predstavlja Babylook asortiman za cjelodnevnu njegu beba i djece. Kolekcija koja je osmišljena, dizajnirana i izrađena u Bosni i Hercegovini, od sada ponosno stoji rame uz rame sa najvećim svjetkim brendovima na svim policama dm prodavnica u BiH.

Slatko i mekano poput dodira, Babylook ulje, formulisano je od potpuno prirodnih sastojaka. Primjenjeno sprejom, ulje se upija u kožu, omotavajući ga slasnim mirisom svježe klementine i tople vanilije, zapečaćeno delikatnim uljem od badema, koje umiruje kožu, čini je podatnom i njegovanom, ostavljajući satensko-glatku površinu, za osjećaj blagostanja i potpunog spokojstva dok istovremeno očarava mame toliko da i same probaju proizvod na svojoj koži.

Idealan za kupanje, Babylook šampon transformiše uobičajeno kupanje vaše bebe u magične momente okrepljujući čula cvjetovima kamilice i vanilije, omotavajući kožu sa suptilnim mirisom svježeg bergamota, a zbog biljnih ulja masline i kokosa posebno je formulisan za osjetljivu i delikatnu kožu, kosu i vlasište ne samo bebe već i djece i odraslih podjednako.

Ispunjena shea puterom, Babylook krema za bebe je pravi odgovor na suštinske cjelodnevne potrebe kože vaše bebe, ostavljajući kožu elastičnom, glatkom I nahranjenom vitaminima A, E i F te esencijalnim masnim kiselinama iz kokosovog i nevenovog ulja. Prozračni film pruža i dodatnu blagu zaštitu od UV sunčevih zraka. Majke mogu biti mirne čak i ako njihova djeca slučajno probaju pojesti kremu zavodljivog mirisa kokosa.

S Babylook kolekcijom od Organlook-a ne brinete o parabenima, hemijski štetnim sastojcima, umjetnim mirisima, sintetskim aditivima, sredstvima za bojenje i derivatima nafte. Vjerujemo u sigurnost naših proizvoda toliko da ih naša porodica aktivno koristi već od prvog dana. Ova kolekcija je dar naše porodice vašoj.

Za više informacija o Organlook proizvodima, posjetite Organlook Facebook stranicu

***
Sretna dobitnica je Najda Talić. Čestitamo!