fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

dmaug1

Uz široku ponudu UVIJEKPOVOLJNO proizvoda iz asortimana za bebe i djecu mnogim roditeljima dm je nezaobilazno mjesto kupovine u kojem mogu pronaći sve što njihovim mališanima treba. Kako bi nagradio vjernost svojih kupaca, i podržao nove, uzbudljive trenutke roditeljstva i odrastanja, dm organizuje veliku nagradnu igru za mame i bebe u kojoj se mogu osvojiti vrijedne nagrade.

O nagradama

Nagradna igra traje od 7.8. do 3.9., a nagrade su: 10 x Cybex autosjedalica za djecu do 36 kg težine i 10 x Cam Cubo sklopiva kolica za mališane do 36 mjeseci.

Cybex autosjedalica do 36 kg težine je namijenjena djeci uzrasta od približno devet mjeseci do 12 godina. Cybex autosjedalice posjeduje inovativan dizajn i funkcionalnost. Na evropskim sigurnosnim testovima osvojile su više od 200 nagrada.

Cam Cubo sklopiva kolica za mališane do 36 mjeseci su lagana (samo 6.8 kg) i kompaktna (54 cm visoka) i pogodna za upotrebu od rođenja. Između ostalog karakteriše ih: aluminijumski ram, naslon za leđa sa više položaja, široko i duboko sjedište, sistem sklapanja jednom rukom, sigurnosni kaiš sa 5 kopči.

Kako sudjelovati?

Vrlo jednostavno! Kupovinom proizvoda iz asortimana za bebe i djecu, izuzev zamjenskih mlijeka, u iznosu većem od 20 KM te popunjavanjem nagradnog kupona koji se preuzima na kasi, kupci mogu učestvovati i osvojiti jednu od 20 vrijednih nagrada!

Nakon obavljene kupovine, potrebno je popuniti kupon za nagradnu igru na kojoj treba obilježiti i nagradu za koju se prijavljuje (Cam Cubo sklopiva kolica ili Cybex autosjedalica) i ubaciti je u predviđenu kutiju. Svaki učesnik nagradne igre dužan je sačuvati i račun, kako bi se moglo odrediti podudaranje sa izvučenim kuponom. Izvlačenje dobitnika održat će se 17.9. dok će dobitnici biti objavljeni na dm web stranici te u izdanjima dnevne štampe za 24.9. Dodatno, dm će dobitnike obavijestiti i pismenim putem.