fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

mali slon ivica marica

Na tržištu Bosne i Hercegovine, već neko vrijeme, mogu se pronaći personalizirane knjige "Mali Slon" rađene po franšizi iz Češke, koje vode djecu u bajkoviti i čudesni svijet pisane riječi, jer je upravo dijete kojem je knjiga namijenjena glavni junak neke zanimljive priče.

 

"Mali Slon" ima veliku misiju, a to je da mališanima širom Bosne i Hercegovine omogući da, na malo drugačiji način, uživaju u magiji pisane riječi te da im knjige postanu najbolji prijatelji.

Knjige iz radionice Mali slon su zaista edukativne i djeci suptilno prenose informacije o životinjama, ali i važne lekcije o prijateljstvu, učenju, vršnjačkom nasilju te životu općenito.

Knjige su prihvaćene i kao sofisticirano didaktičko sredstvo koje značajno utječe na razvoj čitalačke pismenosti kod djece. 

Danas vam poklanjamo dvije knjige Ivica i Marica, poznatog klasika uz koji smo svi odrasli.

 

Radnja knjige Ivica I Marica svima je, manje-više poznata, ali rijetko ko zna da njih dvoje nisu bili sami kada su se prvi put susreli sa zlom vješticom. Njihov najbolji prijatelj/ica, vaš mališan, je ovoga puta sa njima i zajedno se bore da nadmudre zlu vješticu te da se izvuku iz ove opasne situacije.

***
Ako želite osvojiti ovu knjigu za vašeg mališana, posjetite facebook.com/svezabebe.ba

Više informacija, ali i detalje za narudžbu možete pronaći na www.malislon.ba

***
Sretni dobitnici su:

1. Mirnesa Spahić

2. Muhamed Bajrovic