fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

leptirko

Leteća joga je interesantan i inovativan vid tjelovježbe u kojem uživaju svi uzrasti, a djeca posebno. Treninzi su kominacija vježbi zagrijavanja, snage, izdržljivosti i oblikovanja tijela te opuštanja.

Vježbe se rade u posebno kreiranim platnima zvanim Ljuljanko. To je praksa inspirisana yogom, u kombinaciji sa vježbama pilatesa i fitnesa, a dodatno uljepšana elementima akrobacija i plesa. Lebdeća joga je trening koji će razbistriti um, osnažiti tijelo i unaprijediti život.

Antigravitacija nameće istovremeno aktiviranje velikog broja mišićnih skupina, a posebno mišiće centra - leđne, trbušne i zdjelične, odgovorne za stabilizaciju trupa koji već nakon nekoliko treninga ojačavaju i preuzimaju funkciju. Vježbe snage zahtijevaju maksimalnu kontrolu tijela te tako postižemo bolji balans i koordinaciju. Sve su to odlične vježbe za svako dijete.

Treninzi su namjenjeni djeci od 5-6.godina pa sve do tinejdžerskog doba i održavaju se jednom sedmično u trajanju od sat i po, vikendom. Odlična zabava koja prkosi gravitaciji.

Treninzi se održavaju u prelijepo opremljenom prostoru Fly yoga studia u centru grada. Ugodan ambijent studia pruža maksimalan ugođaj vježbanja.

Poletite sa nama i odlično se zabavite!

Čovjek od davnina mašta i sanja da se vine u visine i slobodan poput ptice uživa u nebeskim visinama. Leptirko Vam pruža priliku da pobjedite male strahove, doživite nova iskustva, te lakše sanjate i namaštavate velike i male želje u životu. Ako krenete već danas, Vašim uspjesima samo nebo će biti granica.

Leptirko Vas poziva da poletite s njim i uživate u posebnom, novom iskustvu.

***

Za više informacija i prijave djece, posjetite Leptirko facebook stranicu.