fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

senses brend

„Senses“ je prvi jedinstven i originalan domaći brand koncipiran na temelju različitih direktnih istraživanja potreba ciljne grupe djece u dobi od 3 do 13 godina.

Vođeni najskrivenijim dječijim snovima, dugo smo osluškivali svaki damar njihovih ideja, zajedno crtali, pisali, birali boje i na kraju po njihovim željama kreirali praktičan, ali nadasve zanimljiv poklon.

Nije jednostavno pronaći idealan poklon za ovaj uzrast, ali ukoliko želite vidjeti iskren dječiji osmijeh, darujte im „Sensicu“, jer je naša vizija prije svega – praktičan i zanimljiv poklon koji se izdvaja od svih drugih.

Vlasnica dječijeg brenda “Senses” je modna dizajnerica Mirela Džinić iz Travnika koja preko 15 godina djeluje u oblasti modnog tekstilnog dizajna. Brojne diplome i certifikati, različita zvanja, znanja i vještine, doprinijeli su kreiranju porodičnog brend proizvoda od tekstila - stručno dizajniranih proizvoda od kvalitetnog materijala za djecu i odrasle kao inovativnog rješenja koje će diferencirati ovaj proizvod od aktuelne ponude na bosanskohercegovačkom tržištu.

Svi proizvodi koncipirani su kao poklon paket smješten u specijalno dizajniranu ambalažu i time daju savršeno rješenje u trenucima kada darujemo najmlađe.

„Senses“ simbolično njeguje sva čula koja su uključena kada se bira poklon za djecu, a to znači da smo pažljivo birali boje, dizajn, materijale, te vodili računa da je igra i zabava zagarantovana. Kako bi na koncu sve potrajalo u sjećanjima tu je i mirisna nota koja je sastavni dio ovog paketa.

***
Za više informacija o ovim originalnim proizvodima za djecu, posjetite www.senses.ba, njihovu Senses.ba Facebook stranicu, Instagram ili ih kontaktirajte putem e-maila:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.