fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

vraco moonlamp

U suradnji sa brendom VRAČO, poklanjamo vam unikatan i čaroban poklon za dječiju sobu: Vračo Mjesec lampu (Moon Lamp).

"Vjerujemo u proizvode koji zadovoljavaju visoke zahtjeve za dizajn i održivost, dizajn koji ce trajati Vas cijeli životni vijek ili koji će se čak prenositi sa koljena na koljeno. Vjerujemo u proizvode koji nisu odraz trenda nego bezvremenskog stila. Investirajte u stil, ne u trendove!" Ovo su riječi Emine Hajrić, kreativnog direktora STUDIO VRAČO.

U razgovoru s njom smo uvidjeli da ovaj bh. brend doista živi ovu filozofiju u svakodnevnom životu.

Ideja o nastanku Vraco mjeseca rodila se iz Eminine želje da u sobu svoje jednogodišnje i 5-godišnje kćerke unese više čarolije i topline, a da pritom zadrzi minimalistički dašak prostora. Kasnije je mjesec pronašao svoje mjesto i u odraslim spavaćim sobama, dnevnim boravcima, trpezarijama, što se moze vidjeti u story-ima koje Emina objavljuje putem Instagrama vraco_premium ili fb stranice Vračo.

"Smatram da u dječijim sobama trebamo unijeti dašak nepredvidljivog. Nije sve roze ili plavo. :-) Zašto ne kombinovati drvenu stolicu ili klupu iz škola 80ih godina sa ručno rađenim šarenim bachellorete ćilimom koji se izrađuje od starih pamučnih krpa obojenih u prirodne boje, a onda se poigrati sa materijalima kao što su metal ili lan. Ne volim isključivosti. Moja djeca imaju i patrolne šape i my little ponny igračke. Međutim, također ih učim da od malih nogu znaju koliko je bitno da imamo ispravan pristup prema svijetu oko nas i održivim materijalima i kako time kreiramo bolju budućnost i za sebe i za njih, i najsretnija sam kada vidim da one istinski uživaju u tome", ističe Emina.

Foto by Jasmina Alibegović

***

Ukoliko želite saznati više o unikatnim VRAČO proizvodima, posjetite www.studiovraco.com, njihovu Facebook stranicu, ili zapratite njihov Instagram.

***

Sretna dobitnica je Šejla Husanovic. Čestitamo!