fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

dancing for birth

Oduševićete se ovim časovima koji su mnogo više od obične pripreme za porod. To je prenatalni fitnes, esencijalna edukacija o porodu, proslavljanje trudnoće i rađanja, sve skupa osmišljeno kao jedan inovativan i predivan čas u kojem uživate u svakoj fazi: prije začeća, tokom trudnoće i poroda, te prvih dana majčinstva.

Svaki naš potpisani pokret i tehnika, osmšljeni su tako da pomognu vašoj bebi da se smjesti u optimalnu poziciju za porod i da vas osposobe da efektivno sarađujete sa vašom bebom i vašim tijelom kako bi imali porođaj kojeg ćete voljeti i u kojem ćete uživati.

Otkrijte ključeve za aktivaciju vaših porođajnih instinkta za sigurniji i lakši porod!

Pridružite se Dancing for Birth™ časovima kako bi dobile edukaciju i jedinstvenu podršku kroz trudnoću, porod i majčinstvo. Na našim časovima otkrićete kako da pomjerate svoje tijelo da bi promijenili bebin nepovoljan posterior položaj ili položaj na zadak, kako da koristite gravitaciju u vašu korist na porodu i još mnogo toga.

Mi vas ne učimo kako da plešete, mi vam kreiramo siguran prostor da se krećete i vodimo vas ka kretnjama koje su za vas korisne.

Polaznice Dancing for Birth™ časova imaju manji nivo neugode, malo ili nimalo intervencija, relativno kratke porode i visok nivo satisfakcije tokom svojih poroda.

Časove vodi certificirana Dancing for Birth instruktorica Elvira Zeba. Obuku je završila u Holandiji.

***

Za više informacija, posjetite Dancing for Birth - Sarajevo Facebook stranicu.