fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

frejmic poklon

U suradnji sa brendom "Frejmići", ove sedmice vam poklanjamo unikatan poklon za vaše mališane!

Frejmići su jedinstveni i personalizirani pokloni idealni za sve uzraste i prilike nastali u kreativnom svijetu Nejre Spahić, diplomirane inženjerke elektrotehnike. Iako njeno zanimanje i kreativni rad nemaju mnogo zajedničkih poveznica, ljubav prema kreativnim i unikatnim poklonima je nadvladala, tako da svaku minutu slobodnog vremena provodi u stvaranju frejmića.

Svaki dio frejmića je u potpunosti ručno rađen, počevši od okvira pa do unutrašnjeg dijela, a posebno se ističe mogućnost stvaranja personaliziranih detalja koji će obilježiti rođenja Vaših najdražih, rođendane, vjerske i novogodišnje praznike i sve druge bitne trenutke. Frejmić je prekrasna uspomena koja će Vas uvijek podsjećati na posebne i najvažnije trenutke u Vašim životima, a zasigurno će izmamiti osmijeh na licima Vama dragih osoba. Također su nezaobilazni detalji za uređenje doma koji će uljepšati svaku prostoriju.

Kao i svaki ručni rad i izrada frejmića je izuzetno zahtjevan proces koji zahtjeva mnogo uloženog vremena, preciznosti i urednosti pri izradi svakog zasebnog dijela, ali time se postiže da konačni proizvod izgleda kvalitetno i profinjeno.

Uprkos tome što je ideja još uvijek na početku, cilj je postati prepoznatljivi i nezaobilazni detalj svakog doma koji će uvijek privlačiti poglede i buditi najljepše emocije.

Ukoliko i Vi volite poklanjati neuobičajene, unikatne i jedinstvene poklone, ili ipak želite jedan za sebe, svakako pratite njihovu Facebook i Instagram stranicu. 

***
Sretna dobitnica je Vedrana Panic Maksimovic. Čestitamo!