fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

magic english

Dragi roditelji, djeca od najranije dobi lako uče strane jezike i u tome im pomaže njihova  prirodna znatiželja. Vole oponašati, ponavljati i upijati novo, a najbolja su im motivacija pjesma, zabava i igra.

Upravo je to tajna uspješne Disneyjeve  kolekcije Magic English koja će na jednostavan i vrlo prirodan način Vaše dijete  upoznati s engleskim jezikom.

Uz omiljene Disneyjeve junake, crtiće, pjesme i  zagonetke djeca će savladati riječi i izraze iz raznih područja i tema poput  obitelji, pozdrava, putovanja, kuhanja, životinja i mnogih drugih. Djeca će se  odlično zabavljati, pjevušiti zarazno vesele pjesmice i savladavati osnove  engleskog jezika. 

Svaku temu kolekciji prate edukativna knjižica i interaktivni DVD. Na DVD-u se nalaze ulomci iz najljepših Disneyjevih crtića, pjesmice i igre, dok se u knjižici nalaze riječi i izrazi s njihovim prijevodom, koji se pojavljuju na DVD-u, te razni zadaci koji će djetetu pomoći utvrditi znanje.

Magic English pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje.

Kolekcija sadrži ukupno 10 naslova, a svaki se može naći u prodaji po cijeni od 5,90 KM (set slikovnica i DVD), ili naručiti na broj telefona 032/244-744, a komplet se može naručiti na www.tropik.ba po promotivnoj cijeni od 49KM."

Magic English pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje. 

***
Sretni dobitnici su:

1. Ines Bašić (7 knjiga)

2. Emina Draginović-Jusufspahić (8 knjiga)