fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

manal kids

U suradnji sa novim brendom Manal Kids, poklanjamo vam predivne unikatne poklone: ljetna dekica i marama za dojenje!

Ono o čemu svaka trudnica razmišlja prije nego se ostvari u najljepšoj ulozi, ulozi mame, jesu nephodne potrepštine za bebe koje će uljepšati dječije sobe, omogućiti bebama lijepo odrastanje, a mamama pružiti beskrajno zadovoljstvo.

Ideju o stvaranju novog brenda ManalKids na našem prostoru imale su dvije sestre, ali prije svega mame, Elma Hrustemović- Gasal, diplomirani ekonomista i Selma Kalajdžisalihović, diplomirani žurnalista. Upravo su djeca i njihova mašta osnovna inspiracija ManalKids-a za stvaranje širokog asortimana namjenski ručno rađenih, funkcionalnih, potrebnih, ali prije svega korisnih proizvoda za mame, bebe i djecu. Polazimo od činjenice da djeca trebaju sigurnost i udobnost, a mi se trudimo da im to omogućimo.

 

Svaki proizvod je s ljubavlju osmišljeni prema željama i idejama naših mama. Posebnu pažnju posvećujemo izboru materijala, kreativnom, ali prepoznatljivom dizajnu od kojeg izdvajamo višenamjenski jastuk za bebe "SLONIĆ" koji je za kratko vrijeme postao najtraženiji proizvod.

Posebno nas raduje to što su naši proizvodi postale prepoznatljivi po kvalitetu, dizajnu i funkcionalnosti. Mame nam poklanjaju apsolutno povjerenje, oduševljene su našim proizvodima kako za svoje bebe tako i za druge bebe jer često se odluče pokloniti naše proizvode za babine.

Posebno nas čini sretnim dječiji osmijeh jer onda znamo da zaista radimo dobar posao. 

Slogan brenda: "Za sreću najmlađih" by ManalKids

***

Za više informacija o ovim predivnim proizvodima, posjetite facebook stranicu https://www.facebook.com/ManalKids.Info/, a našim dragim mamama garantujemo kvalitet po pristupačnim cijenama.

***
Sretne dobitnice:
1. Ljetna dekica: Aida Zunic-Begic

2. Marama za dojenje: Sejla Avdibegović Veljković