fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

 slikovnice nadi

Ove sedmice vam poklanjamo 5 slikovnica o avanturama male Nadi!  

Slikovnice su namijenjene djeci predškolskog i ranog školskog uzrasta, mada je zbog veselih i šarenih ilustracija rado listaju i puno mlađa djeca. Zbog količine teksta i edukativnog sadržaja, čitaju ih i nešto stariji mališani.

Želja autorice je pričati obične dječije priče koje će sva djeca razumijeti i voljeti, ali koje će u isto vrijeme imati edukativnu notu i pričati djeci životne lekcije.

Slikovnica "Nadi u svijetu životinja" vesela je, šarena i edukativna priča o maloj djevojčici Nadi, njenoj brizi i ljubavi prema životinjama. Priča koja njeguje ljubav prema okolini, životinjama, slabijem biću, ali i prema roditeljima.

Druga u serijalu, slikovnica "Nadi u šumi", priča je o istraživanju i želji da se upozna svijet oko sebe. Ovo je divan osjećaj koji, duboko u sebi ima svako dijete. Na roditeljima je da ga njeguju i usmjeravaju, kako bi naši mališani izrasli u hrabre i ljude spremne za život.

***
Za više informacija, zavirite u facebook kutak u kojem se smjestila mala Nadi: Slikovnice o avanturama male Nadi.

Slikovnice možete potražiti u Hoby Art Centru i knjižari "Svjetlost San" na Marijin dvoru te u knjižari "Tespih" na Baščaršiji.

***
Ako želite osvojiti ove predivne slikovnice, posjetite našu facebook stranicu.

***
Sretni dobitnici su:

Slikovnica "Nadi u svijetu životinja"

1. Amerisa Ibrić Jarčević

2. Resad Kraisnik

3. Belma Patković-Fejzić

4. Vedrana Panic Maksimovic

Slikovnica "Nadi u šumi"

5. Almira Ljubuškić-Jugić