fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

beebee nagrada

Beebee design i portal svezabebe vam ove sedmice poklanjaju Mobile za baby krevetić

O brandu Beebee.design već ste imali priliku čitati na našem portalu. Ovog puta nam predstavljaju svoje nove proizvode kao i najavljuju pokretanje web shop-a: www.beebee-design.com

Ideju o pokretanju brenda Beebee.design rodila se iz ljubavi prema djeci i želje za uređenjem i stvaranjem njihovog prostora gdje mogu odrastati, igrati se i uživati. 

U njihovoj trenutnoj ponudi su različiti proizvodi za mališane kao što su: patchwork dekice, prekrivači, posteljine, ukrasni jastuci različitih oblika, igračke, girlande, teepee/šatori, mobile za baby krevetić, playmat, baldahin, papirnate vreće za igračke kao i odjevni predmeti za djecu. 

 

Novu modnu kolekciju će činiti laneni i pamučni basic komadi neutralnih tonova koji su kao stvoreni za vruće ljetne dane, romantični, nježni i bezvremenski, napravljeni s velikom pažnjom i ljubavlju.

Svi proizvodi su izrađeni od prirodnih materijala, monohromatskih i pastelnih boja koje se mogu uklopiti u bilo koji životni prostor.

Kompletnu ponudu brenda Beebee design možete pogledati na: www.beebee-design.com

***

Za više informacija o ovim predivnim proizvodima, posjetite njihovu web stranicuFacebook stranicu ili ih kontaktirajte putem emaila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili telefona: Alma Mehić +387 63799771.

***
Sretna dobitnica je Senida Subašić. Čestitamo!