fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

eko cekeri

Najveća tradicionalna proljetna zabava pod nazivom "U susret proljeću" sa agencijom Newevent bit će održana u nedjelju, 8. aprila 2018. godine u Pionirskoj dolini i zoo vrtu.

Proljetni dan koji već godinama pozdravlja proljeće, te daje priliku djeci, ali i njihovim roditelljima da uživaju u mnogobronjim zabavnim aktivnostima.

Ples, pjesma, modna revija, igre za mališane, ali i utrka beba su samo dio aktivnosti koje očekuju drage goste Pionirske doline i zoo vrta 8. aprila od 10 sati.

Poziv na najveću proljetnu zabavu važi za svu djecu i mlade da kroz druženje sa svojim vršnjacima, roditeljima i ostalim sugrađanima uživaju u prelijepom uređenom ambijentu Pionirske doline uz raznovrstan i cjelodnevni zabavni program, saopćili su organizatori.

Tradicionalno Pionirska dolina i zoo vrt najvećom proljetnom pričom ozvaničit će i početak nove poslovne sezone, a od ovog vikenda rekviziti za dječiju igru i zabavu će nakon zimske pauze ponovo biti pušteni u rad, kao i ljetna bašta i zoo prodavnica koje ponovo počinju raditi u punom kapacitetu.

Iz agencije Newevent najavljuju brojne učesnike zabavnog programa, a neki od njih su mladi manekeni agencije Free Models, plesna škola Astorija, a animatori u likovima Shrek, Ledena kraljica, Šilja, Miki Maus i Mini Maus, Ninja pobrinut će se da nam svima zajedno bude lijepo i zabavno.

Partneri projekta su Fuze Tea, Violeta, Meggle, Cinema City i JUB.

Ovonedjeljna zabava u čast proljeću trajat će sve do 17 sati, a ulazak u Pionirsku dolinu organizovan je po važećem cjenovniku.

(svezabebe.ba/Klix.ba)