fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

g1

U želji za stvaranjem lijepog doživljaja kuhinjskih aktivnosti, kao i savršenog osjećaja pod tušem, Hansgrohe Grupaje ove godine predstavila nove kolekcije brendova AXOR i hansgrohe na Međunarodnom sajmusanitarne i grijne tehnologije u Frankfurtu.

Moderan minimalizam dodatno je osavremenio avangardni izgled AXORslavina. Unaprijeđen kvalitet ifunkcionalnostpojačavaju raskošnimomenat tuširanja, a inovativna vrsta tuš spreja daje vodi potpuno novu dimenziju.

 Kombinacija originalnog dizajna i pametnih karakteristika česmi karakterišei premijum brend hansgrohe. Praktična kontrola višemlaznih tuševa pomaže da se potpuno opustimo, ausklađena praktična rješenja slavina olakšavaju upotrebu, pa tako isvakodnevne kuhinjske poslove.

Kvalitet proizvoda brendova iz njemačke kompanije sa sjedištem u Šiltahu dodatno potvrđuju brojna priznanja i preko500 nagrada za dizajn. Na Međunarodnomdizajnerskom forumu,sa svojim brendovima AXOR i hansgrohe, rangiranaje kao šesta, među 2.000kompanija svjetske liste za najbolji dizajn. Time je Grupa ojačala lidersku poziciju u sanitarnoj industriji, ali i podsjetila da je tvorac inovacija, kao što su višemlazni ručni tuševi, kuhinjskeslavine na povlačenje i zidni držači za tuš.

Zato funkcionalna vrijednost, kreativan izgled i inovativna tehnologija izdvajaju Hansgrohe Grupu od ostalih duže od jednog vijeka, podsjećajući nas da je dom, prije svega, oaza uživanja.