fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

 bamba marama

“Bamba baby” i portal svezabebe vam ove sedmice poklanjaju maramu/šal za dojenje iz Bamba baby radionice.

Bamba baby je kreativna radionica iz koje izlaze odjevni predmeti i dodaci za najmlađe koji su ujedno moderni i funkcionalni, ne sputavaju kretanje i istraživanje.

Kombiniranjem veoma intenzivnih i razdraganih boja nastojimo zaintrigirati mališane da se zainteresiraju i za igru sa samom odjećom. Iz tog razloga na našoj  odjeći i dodacima mogu se naći 3D detalji, poput trakica, mašnica, cvjetića i sl.

Također, orjentirani smo na prirodne materijale i ekologiju, te stoga i nabavljamo isključivo materijale koji posjeduju OEKO-TEX® Standard koji je garant kvaliteta i nekorištenja štetnih materija u preradi samih materijala.

Naši modeli su često puta višesezonski i nosivi kroz nekoliko veličina, rastu zajedno sa djetetom, te su iz tog razloga veoma praktični.

Šta je sve u ponudi?

U ponudi Bamba baby se mogu naći siperci, hlačice, majčice, vreće za spavanje, platnene pelene, kapice, marame/šalovi za dojenje i drugi dodaci za bebe i djecu.

Funkcionalnost i kvalitet Bamba proizvode čine idealnim poklonom za sve roditelje i njihove najdraže! Svaki predmet je urađen sa velikom pažnjom i posvećenošću!

Kako naručiti Bamba baby proizvode?

Ove divne proizvode možete naći i poručiti na Bamba baby FB stranici.

***

Sretna dobitnica je Alma Kuloglija. Čestitamo!