fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

fit u trudnoci sa pilatesom

Drage trudnice i buduće mame, pozivamo vas na promociju knjige "Fit u trudnoći sa pilatesom", autorice Tamare Vračar-Ratković. Promocija će se održati 18. februara u prostorijama fitness studija TRANSFORM (ul. Hakije Kulenovica 38) u periodu od 13.30 do 14.00h.

Tamara Vračar-Ratković inače porijeklom iz Zagreba, živi i radi u Beogradu, uvaženi je i certificirani MK pilates edukator i instruktor za Srbiju i cijelu regiju. Posjeduje preko 20 godina iskustva u oblasti fitnesa, aerobika i pilatesa. Iza nje je preko 350 snimljenih serijala kao i različitih gostovanja i emitovanja u emisijama o zdravom vježbanju. Objavila je preko 100-tinu različitih članaka na istu temu.

Tamara je inače i predavač na najavljenoj Pilates radionici za Pilates instruktore, fitness trenere i fizioterapeute na temu “TIJELO KAO REKVIZIT ZA FUNKCIONALNI TRENING”. (Za više detalja o radionici, posjetite sljedeći link).

Radionica može biti jako korisna i mogu je posjetiti ljudi koji se rekreativno bave vježbanjem, trudnice i žene poslije poroda, i saznati kako da na pravilan način koriste svoje tijelo kao rekvizit, a pri tome zadovolje sve uslove kako bi svaka vježba dobila na kvaliteti i efikasnosti.

Knjigu možete kupiti na promociji ako niste u prilici da posjetite promociju, možete je rezervisati preko nase e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.