fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

laku noc2

Sa radošću vam predstavljamo novu kolekciju Disney-evih knjiga – 365  PRIČA ZA LAKU NOĆ! Edicija se sastoji od dvanaest knjiga nazvanih po  mjesecima u tvrdom povezu i donosi priču za svaki dan u godini. U njima  su predivne bajke sa dobro poznatim Disney-evim junacima u novim  doživljajima. 

Posebno osmišljeneza čitanje pred spavanje, ove petominutne priče će  vas zabaviti, poučiti, nasmijati, kao i obilježiti važne datume u godini. 

Vrijeme pred spavanje koje provodimo sa djecom je dragocjeno. Trudimo  se da nam aktivnosti budu prijatne i nježne kako bi dijete iz jave lijepo  otpratili u čudesan svijet snova.  Čitanjem priča postičemo i djetetov razvoj i pomažemo mu da lakše izrazi  svoja osjećanja. Omogućimo djeci da razviju ljubav prema knjizi  svakodnevnim zajedničkim čitanjem. 

Obogatite trenutke pred spavanje lijepim pričama iz kolekcije. Svakog dana uživajte u novoj priči uz omiljene junake vaše djece – Miki Mausa, Kralja lavova, Damba, Aladina, Pepeljuge, Vini Puha, Pinokija i mnoge druge koji se pojavljuju u ovoj vrijednoj i jedinstvenoj kolekciji. 

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na kioscima. Dostupno je  latinično i ćirilično izdanje.

Knjige koje propustite na kioscima, moći ćete  poručiti putem telefona: +387 32 244 744 ili na www.tropik.ba

Prva knjiga, „Bajke za januar“, je izašla 30.09. po promotivnoj cijeni od 3,90KM, a sve ostale će biti dostupne po cijeni od 7,90KM.

***
Sretna dobitnica je Gordana Bilbija Husić. Čestitamo! Dobitnicu molimo da nam se javi u inbox.