fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Program Helen Doron Early English uspješan je već 25 godina i obuhvatio je preko milion beba,  predškolske i školske djece širom svijeta. Ono što ovu metodu čini jedinstvenom je učenje  engleskog po principima maternjeg jezika.

Metoda je bazirana na prirodnoj sposobnosti djece da usvajaju jezik, podsticanju dječije  kreativnosti i mašte, te poboljšavanju dječijeg samopouzdanja i samopoštovanja.  

Djeca engleski uče kroz igru, pjesmu i zabavne aktivnosti, sa lakoćom i poletom kakva se ne  može vidjeti u klasičnim učionicama. Bebe i djeca predškolske dobi uče govorni engleski jezik, dok se sa školskom djecom radi na učenju slova, fonetskih i gramatičkih pravila.

Vrata naše škole u Starom Gradu smo za dječicu otvorili u septembru prošle godine, te  nastavljamo da upisujemo nove polaznike. Škola se nalazi u ulici Isa bega Ishakovića 6, koju  smo opremali sa puno pozitivne energije, ljubavi i kreativnosti. Kada naša dječica dođu na  časove, oni ne žele da čas završi, i zbog toga smo jako sretni, jer podučavanje djece je ono što nas  čini sretnima.


U toku je upis djece!

Prijavite dijete za besplatni demo/promo čas u našu školicu, upoznajte  se sa metodom, teacherima i načinom rada, a onda donesite odluku o upisu! 

Uvjerite se zašto sva djeca širom svijeta vole Helen Doron English!

Prijave možete slati putem telefona 060/352 10 40  ili e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.