fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

ntc seminar

Cijenjeni roditelji, odgajatelji, studenti i ostali zaisternesovani za seminar: Razvoj inteligencije kroz igru - NTC sistem. Ovaj seminar je nastavak projekta Prevencija psihomotornih poremećaja kod djece (1.-7. godine). Projekat organizuje Udruženje doktora medicine zajedno sa Institutom za razvoj mladih KULT.

Seminar će se održati u četvrtak 22. septembra sa početkom u 16.30 sati.

NTC sistem učenja je specijalizovani program za edukaciju roditelja, vaspitača i učitelja, koji usvojeno znanje i vještine mogu da primijene u svakodnevnim aktivnostima u radu sa djecom. Edukacija vaspitača, nastavnika i roditelja vrši se na seminarima, predavanjima i radionicama.

Voditelj seminara Ranko Rajović je ljekar specijalista. Rođen je 1964. godine, osnivač MENSE Jugoslavije (danas Srbije) i odsjeka za darovite NTC (Nikola Tesla centar), član Borda direktora svjetske MENSE i predsjednik Komiteta svjetske MENSE za darovitu djecu. Živi i radi u Novom Sadu, oženjen, otac četvoro djece.

ranko

Cijena četvorosatnog seminara je 70KM, u šta su uključeni: zakuska, radni materijal i certifikat I stepena obuke NTC škole.

Rok za prijavu je 25. august na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., dok je rok za uplatu 10. septembra na račun Udruženja doktora medicine: 186 121 031 011 0661.

Mjesto održavanja seminara je Multimedijalna sala Općine Ilidža, odnosno bivše Kino Igman, a koja se nalazi kod pješačkog mosta na Ilidži u ulici Hrasnička cesta.

Radujemo se vašem prisustvu seminaru!

***
Više o NTC učenju saznajte na www.ntcucenje.com ili u sljedećim tekstovima koje smo objavljivali na našem portalu:

www.svezabebe.ba/beba/novosti/278-djeca-inteligencija

www.svezabebe.ba/beba/novosti/1577-pustite-djecu-vani-na-kisu

www.svezabebe.ba/beba/novosti/1921-virtuelna-klopka-za-djecu-i-roditelje

www.svezabebe.ba/beba/novosti/2109-posao-djeteta-je-da-se-igra-istrazuje

www.svezabebe.ba/beba/novosti/1967-djeca-u-kolicima-poslije-trece-godine

www.svezabebe.ba/beba/novosti/1864-pretjerano-pomaganje-djeci

www.svezabebe.ba/beba/novosti/1765-greske-koje-usporavaju-djeciju-inteligenciju

www.svezabebe.ba/beba/beba-je-tu/1424-kako-tehnologija-utice-na-djecu