fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

 krokodili

Životinje se nalaze svuda oko nas i oduvijek pobuđuju veliko zanimanje među djecom. U ovoj seriji edukativnih knjiga, čitataoci će dobiti odgovore na mnoga pitanja o životinjama i njihovom uzbudljivom životu u divljini. Knjige su pisane jezikom prilagođenim dječjem uzrastu, a svaka od njih obrađuje jednu životinjsku vrstu.

Tekstovi nude obilje činjenica, napisanih jasno, kratko, privlačno i razumljivo. Prilagođeni su djeci uzrasta od tri godine pa naviše, dok će predškolcima poslužiti kao odlično štivo za učenje čitanja.

Predstavljamo vam 15 veličanstvenih – od sićušnih žaba i velikih mačaka pa sve do nevjerovatnih dinosaura! Veličanstven doživljaj svijeta životinja uz sjajnu kolekciju National Geographic-a! Kolekcija od petnaest knjiga u tvrdom povezu izlazit će iz sedmice u sedmicu.

Svakog petka će nova knjiga biti dostupna na kioscima. Seriju odlikuje mnoštvo zadivljujućih fotografija National Geographic-a i zanimljivih, ponekad gotovo i nevjerovatnih podataka koji će oduševiti i roditelje. Kroz knjige se provlače i duhovite pitalice koje će čitanje učiniti još zabavnijim. Ne propustite odlično štivo i dobru zabavu!

***

KROKODILI

Krokodili imaju vrlo oštra čula. Oni vide, čuju i njuše bolje od svih ostalih  gmizavaca. U mraku vide mnogo bolje od ljudi. Krokodili imaju i vrlo zanimljivu  kožu – njome mogu osjetiti kada se nešto blizu njih pomjeri. 

Krokodili ne mogu isplaziti jezik. 

Petnaesta knjiga KROKODILI u prodaji po odličnoj cijeni od 7,90KM.

***

Ukoliko propustite neku od knjiga iz kolekcije, nazovite 032/244-744, svakim radnim danom od 9 do 17h, ili poručite putem stranice www.tropik.ba.

***
Sretna dobitnica je Aida Zorlak-Bičo. Čestitamo!