fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

microlino

Ove sedmice smo pripremili nešto posebno za vaše mališane! U suradnji sa Micro BiH, poklanjamo jedan Microlino - romobil namijenjen za djecu od 1 do 2,5 godine starosti u plavoj ili ružičastoj boji.

MICROLINO je mali brat Mini Micro romobila i dostupan je u dvije boje. Čak i ako je vaš mališan malo nestabilan, ne trebate brinuti, jer microlino pomaže kod poticanja njegovog osjećaja za ravnotežu.

Microlino je izuzetno lagan, kompaktan i može se spremiti skoro u svaku torbicu. Kod upotrebe razvijaju se djetetove motoričke sposobnosti i vrlo je omiljen kao pomoć u šetnjama. Može se čak oprati u stroju za pranje posuđa. 

O MICRO brendu

Ako ste u potrazi za idealnom igračkom koja ce podstaći razvoj motoričkih sposobnosti vaših  mališana i pomoći njihovom osamostaljivanju i samopouzdanju, Micro će Vas prijatno iznenaditi. Zabava i uživanje su zagarantovani! 

Original romobili i kickboardi MICRO jedna su od najprodavanijih igracaka u vise od 80 zemalja. Zbog  superiornog kvaliteta i inovativnog dizajna stekli su status najboljih romobila u svijetu. 

Roditelje i korisnike privlači kvalitet, sigurnost i stabilnost ovih proizvoda, dok djeca uživaju u  udobnoj vožnji i oduševljenju prolaznika svojim brzo stečenim vozačkim vještinama. 

Šta dobijate sa MICRO? 

- Švajcarski kvalitet 

- 2 godine garancije 

- Zamjenjive dijelove (dugotrajnost) 

- Preko 30 nagrada za sigurnost, dizajn i kvalitet 

- Igračku koja će Vas oduševiti 

Micro BiH nam donosi sirok asortiman kickboard-a, romobila i guralica za djecu vec od 12 mjeseci i za odrasle (obično su to mame i tate koje pokušavaju pratiti male trkače! ;). 

Kickboard-i su romobili sa tri točka, koji se upravljaju po principu prenošenja težine tijela (poput  skejtborda). Inovacija su i patent Micro Mobility Systems Gmbh. 

Najpopularniji modeli za djecu su kickboard-i Microlino (od 1-3, 20kg), Mini Micro 3u1 (od 1-5, 20kg), Mini Micro (od 2-5, 20kg), Maxi Micro (od 5-12, 50kg). Od romobila najpopularniji su Sprite (od 5 do odraslih, 100kg).

Gdje kupiti Micro proizvode?

Prodaja uz besplatnu dostavu na našem e-shopu: www.micro-romobil.ba.

Narudzbe i informacije na  tel/viber 063 494344, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili FB stranici Micro BiH.

Za prodavnice pogledajte  sekciju ‘gdje kupiti’.  

***
Sretna dobitnica je Anisa Emin. Čestitamo! Dobitnicu molimo da se javi u inbox naše Facebook stranice.