fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Od januara ove godine ste u prilici da u ponudi dm prodavnica pronađete i elektronske poklon kartice s četiri prigodna motiva – Sve najbolje!, S ljubavlju!, Iskrene čestitke! i Sretan praznik!. Sigurni smo da će ovaj dm novitet obradovati sve one koji rado poklanjaju ali i one koji rado primaju poklone.

Poklonite ljubav bliskoj osobi ili izrazite dobre želje poslovnim partnerima, podjelite svoje veselje s drugima u raznim prilikama ili obradujte sami sebe – nova dm poklon kartica omogućava sve to ali i mnogo više!

Najniži mogući iznos uplate na dm poklon karticu je 5 KM, a najveći iznos uplate je 300 KM. Iznos na kartici važeći je 10 godina od datuma uplate iznosa. Nakon 10 godina od uplate nepotrošeni iznos na kartici se briše i isti nije moguće iskoristiti. dm poklon karticu možete koristiti u svim dm prodavnicama u BiH.


Aktuelno stanje na svojoj kartici u svakom trenutku možete provjeriti na kasi dm prodavnice. Broj uplata na kartici nije ograničen. Nije moguć povrat već uplaćenog novca na dm poklon kartici.

U slučaju gubitka, krađe ili oštećenja koje onemogućuje korištenje poklon kartice, dm drogerie markt d.o.o. nije dužan isplatiti odštetu vlasniku. dm poklon karticom ne mogu se plaćati dopune za mobilne aparate.

Poklon kartice je moguće iskoristiti do 30.6.2015. godine