fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

bbi-zimski-bazar

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market nastavlja opravdavati epitet najzabavnijeg zimskog događaja u Bosni i Hercegovini. U saradnji sa BBI Centrom i Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketom 15.12. svečano je otvoren prvi BBI Centar Winter Baazar.

Na Trgu djece Sarajeva je izloženo 10 kućica, u kojim će zakupci našim građanima ponuditi jako kvalitetnu i raznovrsnu ponudu. U ovim kućicama će u narednih mjesec dana djelovati knjižara Connectum, prodavnice meda Medeno carstvo i Bee Japa, Present Shop, Torte i To, Dr. Techno, Art galerija Misimović, Waffle & Jam House, te obrti Kreativna kućica i Ljubav za čovjeka.


Pored izložbeno-prodajnih kućica na trg ispred BBI Centra postavljen je i mini luna park, gdje se najmlađi mogu zabavljati na vrtuljku, vrteški i autićima.  

Cilj organizatora ovog događaja, BBI Centra i Sarajevo Holiday Marketa, jeste da BBI Center Winter Bazaar postane tradicionalni zimski praznični bazar, gdje će građani i posjetitelji Sarajeva na Trgu djece Sarajeva, gdje se dešava i centralni doček Nove godine u organizaciji grada Sarajeva, moći kupiti praznične poklone, ali i osjetiti veselu, prazničnu atmosferu.

BBI Centar i učešćem u organizaciji ovog prazničnog bazaara opravdava svoj moto i biva - Mjestom susreta.