fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

bebamama

KriOvum Banka ćelija i tkiva je u potpunosti licencirani davalac medicinskih usluga. Sa našim korporativnim partnerima KRIO Institua Plc, prva i vodeća banka matičnih ćelija u Mađarskoj, članica FamiCord grupacije među prvih 5 banaka matičnih ćelija u Europi. Iskoristite priliku i osigurajte vašem djetetu sigurnu budućnost.

KriOvum banka matičnih ćelija obezbjedila je za sve svoje klijente koji potpišu ugovor o skladištenju matičnih ćelija i policu osiguranja u vrijednosti 100.000 EUR. Ovom policom osigurani su troškovi liječenja eventualne trasnplantacije matičnih ćelija u visini do 100.000 EUR. Sve ovo dobivate uz potpisan ugovor i bez dodatnih troškova i plaćanja. Nadalje, nudimo Vam:

- AABB akreditirani laboratorij, propisuje stroge zahtjeve u pogledu manipulacije, obrade i pohrane uzoraka i na taj način, uzorci će biti prihvaćeni – s kvalitativnog aspekta – u cijelom svijetu i moguće ih je koristiti u bilo kojem terapijskom centru.

- Savremenu tehnologiju procesa obrade i zamrzavanja. Pomoću tehnologije kojom raspolažemo dobijaju se matične ćelije iz uzorka krvi pupčane vrpce sa efikasnošću većom od 90%.

- Dokazane rezultate – uspješne transplantacije

- Osim mikrobiološkog testiranja uzetog KPV uzorka, mi također radimo virološke i bakteriološke testove krvi uzete od majke tokom poroda, te naravno obavještavamo roditelje o rezultatima testova.

- Veliko profesionalno iskustvo, sa 15.000 uzoraka matičnih ćelija mi imamo veliko profesionalno iskustvo u području zamrzavanja uzoraka u stabilnim i pouzdanim  laboratorijskim objektima.

- Fleksibilan menadžment za klijente, naš tim adekvatno informiše svoje klijente, edukujemo roditelje, njihova smo podrška i izvor informacija.