fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

2 mama app

Da li vam se desilo nekada da bolesnom djetetu zaboravite dati lijek na vrijeme ili da mu slučajno date duplu dozu lijeka? Ako se nije dogodilo vama, nekome od vaših prijatelja jeste, a sigurni smo da znate i koliko je to opasno.

Predstavljamo vam novu mobilnu aplikaciju "2. Mama", koju je kreirala Dijana Jelić, kreativna mama poduzetnica.

"Majka sam troje djece i u ovakvim situacijama je bila često dok nije shvatila da trebam pomoć i tu pomoć sam nazvala Druga mama."

2 mama app 3

Druga mama je inovativna mobilna aplikacija koja za cilj ima olakšati skrb o bolesnoj djeci. Ona pamti za vas sve što ste nekada morali zapisivati, ona vas automatski podsjeća kada je vrijeme za terapiju djetetu i u kojoj dozi, pamti sve šta je od lijekova vaše dijete koristilo zbraja i vodi evidencije za koje vi nemate vremena a ljekarima će dobro doći.

Druga mama će vam u budućnosti preporučivati najbližeg ljekara u skladu sa simptomima koje dijete ima i još mnogo toga što će vam olakšati vaš život. To nije samo mobilna aplikacija, to je zajednicu mudrih korisnika koji žele prihvatiti pomoć i biti jači i snažniji u svakodnevnim borbama jer Druga mama je superheroj stvoren da pomaže svima i mamama i tatama i dadiljama.

2 mama app 1

Koristeći aplikaciju 2.Mama možete mirnije spavati.

Aplikaciju je moguće preuzeti sa web stranice www.2mama.app a posjetite i 2.Mama App Facebook stranicu za više informacija i novosti.




srce2016
 
budi kum sos