fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

plava poliklinika porod

Svaki porod nosi rizike, mi smo toga svjesni, i zato smo poduzeli sve sigurnosne mjere kako bi porod protekao u najboljem redu.  U slučaju da prirodan porod iz bilo kojeg razloga ne napreduje po očekivanom planu i da je potreban operativni zahvat, naš tim blagovremeno informiše roditelje i predlaže dalju proceduru. 

Prije samog poroda, trudnici se uzme uzorak iz krvi u cilju utvrđivanja krvne grupe i obezbjeđivanja krvi određene krvne grupe za transfuziju ukoliko se za to javi potreba. 

Za svaki prirodan porod dostupna je operaciona sala sa savremenom anesteziološkom opremom, respiratorom, toplim stolićem za bebu a pored toga trudnici na raspolaganju stoji i naše sanitetsko vozilo u slučaju potrebe za kliničkim liječenjem. 

Odgovorno i ozbiljno smo razmišljali o svim fazama poroda i obezbijedili sve uslove kako bi porod bio bezbrižan. Naš tim stručnjaka je intenzivno posvećen svakoj fazi poroda kako bi na moguće komplikacije reagovali prije nego što dođe do ozbiljnijih komplikacija i pravovremeno. 

Mi smo jako brižni kada su komplikacije u pitanju i nastojimo reagovati na vrijeme. Budite uvjereni da imamo sve što je potrebno za porođaj i da nemate razloga za strah. Najbolje svjedoče naše zadovoljne pacijentice kojih je iz dana u dan sve više.

Prepustite se brizi našeg stručnog tima sa povjerenjem.

Za više informacija o porodilištu, posjetite www.plavapoliklinika.ba i njihovu facebook stranicu https://www.facebook.com/4Dplavapoliklinika/.




srce2016
 
budi kum sos