fbpx
facebook twitter youtube pinterest instagram

Fotografije na kojima  Carlos Morales u rukama drži svoje četvero tek rođene djece ganule su cijeli svijet. Ono što ovaj dirljiv trenutak čini tragičnijom jest smrt njegove supruge koja je preminula tokom poroda.

Carlos Morales iz Phoenixa primio je svoje četvero djece - tri djevojčice i jednog dječaka - nakon što je njegova 36-godišnja supruga Erica premila na porodu. Par je četvorke dobio uz pomoć potpomognute oplodnje u nadi da će konačno obogatiti svoju obitelj.


No, nažalost Carlos je posljednji put vidio svoju suprugu 15. januara, kada ju je ispravio na porod - poljubio ju je u čelo i rekao da je voli. Iako mjesec dana ranije, bebe su na svijet stigle zdrave, ali njihova je majka nakon poroda pala u hipovolemijski šok i počela gubiti krv. Nakon samo sat vremena preminula je i nikada nije dobila priliku zagrliti svoje bebe.

'Bili smo jako uzbuđeni što ćemo osnovati obitelj i onda se sve srušilo', ispričao je povrijeđeni Morales u intervjuu za magazin People te se prisjetio njihovog prvog susreta.


'Ja nisam pričao engleski, a ona nije pričala španjolski. Ipak, zamolio sam je za ples i pristala je', kroz smijeh govori Carlos koji je u predrađaonici sa suprugom smišljao imena za dječicu.

'Doktor je rekao da su trudovi jaki i česti te da Erica mora u rađaonu. Prije nego li je otišla roditi fotografirali smo se, snimali video i bili okruženi obitelji. Sjećam se da sam joj rekao: 'Hajdemo izvaditi našu bebe van', govori Morales te nadodaje kako je sa suprugom dogovorio da će o imenima djece odlučiti kada dođu na svijet.

Nakon poroda djeca su ležala u sobi, a Morales je otišao do supruge te joj toliko jako stisnuo ruku da se probudila. U tom trenu njezino je srce prestalo kucati, okružili su je liječnici koji su nekoliko minuta kasnije Carlosu saopštili da je njegova supruga mrtva.

'Kako je to moguće? U jednom je trenu bila dobro, a u drugom je više nije bilo. Dan koji je trebao biti najljepši dan u mom životu, postao je tragedija', ispričao je Morales koji je nakon gubitka supruge na ruke primio svoju djecu. Jednu od tri kćeri nazvao je po supruzi, Erica.

'Trenutno se educiram o svemu - kako trebam okupati djecu, kako ih nahraniti i uvesti im red spavanja,. Moram biti spreman', otkrio je novopečeni tata.

(svezababe.ba/Sutra.ba)




srce2016
 
budi kum sos