facebook twitter youtube pinterest instagram

novalac

Novalac nudi liniju visokokvalitetnih proizvoda, od univerzalne mliječne hrane do posebno prilagođene mliječne hrane za najčešće tegobe dojenčadi s kojima se susreću u prvoj godini života (kolike, bljuckanje, prevelika glad, alergije, zatvor).

Više informacija!

Klub Novalac

novalac

Pozivamo vas da se besplatno učlanite u Klub Novalac, koji vam omogućava: 

• korištenje pogodnosti kod naših partnera za Novalac
• postavljanje pitanja o prehrani dojenčadi i djece našoj dijetetičarki
• komentiranje objavljenih stručnih tema na našem portalu
• učestvovanje u različitim aktivnostima koje pripremamo (događaji, predavanja)
• i još poneko iznenađenje... 

www.novalac.ba/ba/novalac-klub/

Kvaliteta proizvoda Novalac

Paleta proizvoda Novalac sastoji se od različite mliječne hrane. Zamjensku mliječnu hranu Novalac proizvodi UP Medi-Europa SA. Proizvođač mliječne hrane Novalac UP Medi-Europa SA već je više od 15 godina poznat širom svijeta po proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda na području prehrane i na pedijatrijskom gastroenterološkom području.

Multidisciplinarni tim zdravstvenih stručnjaka neprestano razvija nove proizvode na temelju najnovijih naučnih spoznaja za prehranu dojenčadi te je po uzoru na majčino mlijeko pripremio mliječnu hranu Novalac i time ponudio odgovarajuću zamjenu.  Sve dodatne informacije o proizvodima Novalac možete dobiti kod proizvođača mliječne hrane Novalac UP Medi-Europa SA i kod njihovih zastupnika.

Kvalitet proizvoda Novalac

Pojam kvalitete u prehrani sve je važniji. Za nas kontrola kvalitete počinje već pri kontroli hranjenja krava koje daju mlijeko. Mliječna hrana za dojenčad Novalac proizvodi se u Europskoj Uniji. Pritom se primjenjuju propisi o kvaliteti koji su čak viši od zahtijevanih.

novalac01

Kvalitet pri izboru proizvođača mlijeka

Proizvođači mlijeka koji isporučuju mlijeko za proizvodnju mliječne hrane za dojenčad Novalac moraju se pridržavati strogih zahtjeva. To osigurava nadzor, kvalitetu životinja, mlijeka koje se dostavlja mljekarama i koje će biti upotrijebljeno u proizvodnji mliječne hrane za dojenčad. 

U skladu s važećim zakonodavstvom pripremljena je krmna hrana kojom se hrane krave, zajamčeno bez brašna životinjskog porijekla. Učinjeno je sve da se spriječi prisutnost bilo kakvog onečišćenja, kao što su dioksini, pesticidi, nitrati… Svi sastojci koji su sadržani u mliječnoj hrani Novalac potječu od genetski nemodificiranih izvora.

Važna obavijest: Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.

.