facebook twitter youtube pinterest instagram
×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/svezabe/public_html/beba/images/babybrands/johnsons

×

Obavijest

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/babybrands/johnsons

johnsons_baby

Posvetili smo više od 100 godina razumijevanju djece i posebne njege koju zahtijeva njihova koža i kosa. Koristimo to znanje kako bismo majkama pružili čiste, blage i nježne proizvode.Prilikom stvaranje naših proizvoda za djecu primjenjujemo naše najviše standarde, počevši od samog odabira sastojaka pa do sigurnih, nježnih i blagih formula.  Našu odgovornost shvaćamo ozbiljno te nastavljamo s primjenom našeg znanja i istraživanja kako bismo vam ponudili sigurne, inovativne proizvode koji će ispuniti naše obećanje o čistim, blagim i nježnim proizvodima. U nastavku pročitajte važne informacije koje bi mogle koristiti vama i vašem djetetu.

Naši proizvodi:

{gallery}babybrands/johnsons{/gallery}

JOHNSON’S® baby šampon

JOHNSON’S® baby zna da je meka kosa povezana s prirodnom razinom vlage tjemena i kose. Dječije tjeme i kosa imaju idealnu razinu vlage i upravo je to razlog zašto je njihova kosa tako meka i zdrava. S druge strane, upravo zato što su dječije tjeme i kosa vrlo osjetljivi, trebaju posebne proizvode za njegu kako bi ih zaštitili od isušivanja i kamenca iz tzv. tvrde vode iz vodovoda kojom se kosa ispire.

Svaka bočica JOHNSON’S® baby šampona u sebi nosi preko 50 godina kliničkoga istraživanja. Johnsonova jedinstvena NO MORE TEARS™ (Bez suza) formula je nježna za oči poput čiste vode, idealna za nježno pranje bebine kose.

JOHNSON’S® baby – mame mu vjeruju već 100 godina.

JOHNSON’S® baby ulje

Koža Vaše bebe je osjetljiva i treba zaštitu i hidrataciju. Zato svaka bočica JOHNSON’S® baby ulja u sebi nosi preko 75 godina znanja. Naše je ulje za bebe stvoreno posebno za osjetljivu bebinu kožu, klinički je dokazano blago i hipoalergensko**. Na mokroj koži JOHNSON’S® baby zadržava do 10 puta više vlažnosti**. Stoga nije čudno što tolike mame diljem svijeta vjeruju JOHNSON’S® baby.

JOHNSON’S® baby – mame mu vjeruju već 100 godina.

* Nego mnogi drugi losioni na suhoj koži.
** Stvoreno da smanji rizik od nastanka alergija.

JOHNSON’S® baby kupka

S obzirom na dugu tradiciju Johnsonovih proizvoda i znanje u poznavanju i razumijevanju djetetove nježne i osjetljive kože i oči, Johnson & Johnson u svom asortimanu sadrži i JOHNSON’S® baby regular / plavu kupku.

Kupka sadrži NO MORE TEARS® (Bez suza) formulu koja je za oči blaga poput čiste vode te formulu koja je dovoljno nježna za upotrebu na osjetljivoj dječijoj koži.

JOHNSON’S® baby – mame mu vjeruju već 100 godina.

Johnson's baby proizvodi sigurni i blagi za dječju kožu


Johnson's baby proizvodi u potpunosti su sigurni za djecu, a potvrda toga je i 300 testova kojima se ispituje sigurnost i blagost proizvoda za dječju kožu.

Sve majke žele za svoje dijete najbolje i upravo zbog toga već više od 100 godina Johnson's baby neprekidno radi na inovacijama u području dječje njege i zdravlja osiguravajući najbolje proizvode. Johnson's baby proizvodi su u potpunosti sigurni za djecu, a potvrda toga su i 300 testova kojima se ispituje sigurnost i blagost proizvoda za dječju kožu.

Svaki proizvod iz Johnson's baby linije mora proći strogu sigurnosnu provjeru od četiri faze:     

definiranja kako će se proizvod koristiti,   
pažljive procjene sastojaka i formulacija,    
vrednovanja proizvoda u suradnji s majkama u svakodnevnom životu te    
uzimanja u obzir mišljenja, iskustva i preporuke kupaca vezanih za proizvode. 

Ako neki proizvod ne prođe sigurnosnu provjeru, formulacija se mijenja i usavršava te se ponovno vrši testiranje sve dok proizvod nije siguran za primjenu na dječjoj koži.

Također još jedna vrsta garancije su formule Clinically Proven Mildness (Klinički dokazana blagost) i No More Tears (Bez suza). Obje formule pomažu u sprječavaju isušivanja kože te održati prirodnu ravnotežu vlažnosti kože što je kod djece važno obzirom da je njihova koža tanja i osjetljivija na iritanse. 

Johnson's baby proizvodi napravljeni su od sastojaka koji udovoljavaju strogim standardima kvalitete, dok se oni sintetički koriste kao alternativa u slučajevima kada ne postoje sigurni prirodni sastojci. Mirisi, boje, konzervansi i mineralna ulja koriste se samo u slučajevima nužne upotrebe te u minimalnim količinama (do 0,0002%) koje su u potpunosti sigurni za dijete. Sve sigurnosne provjere koriste se kako bi osigurali bezbrižne dječje osmijehe i upravo zbog toga Johnson's baby proizvodi su zadobili povjerenje majki diljem svijeta.